Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"ΚΟΝΓΚ": ΠΑΝΩ ΑΠΟ 61 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΚΟΝΓΚ": ΠΑΝΩ ΑΠΟ 61 ΕΚΑΤ. ΔΟΛ...

Ο μυθικός γορίλλας επέστρεψε δυναμικά

Πολύ καλά ξεκίνησε την πορεία της στα Αμερικανικά ταμεία η καινούρια περιπέτεια με επίκεντρο τον πελώριο γορίλα Κινγκ Κονγκ, με τίτλο «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου - Kong: Skull Island» σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογκτ-Ρόμπερτς, που είναι ριμέικ κατά κάποιο τρόπο του πρώτου φιλμ που είχε βγει το 1933.

Η καινούρια περιπέτεια του Κονγκ (ο γορίλας στην καινούρια ταινία φτάνει σε ύψος τα 30 μέτρα) είχε θετική υποδοχή από τους περισσότερους κριτικούς και στο Αμερικάνικο box office το τριήμερο 10-12 Μαρτίου 2017 ήρθε 1η με 61 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις συν περίπου άλλα 81 από την προβολή της σε 65 άλλες αγορές του υπόλοιπου κόσμου. Για παράδειγμα στο Ηνωμένο Βασίλειο ήρθε επίσης 1η στο box office με 7.6 εκατ. δολάρια. Στην Ελλάδα όπου επίσης έκανε πρεμιέρα η θεαματική ταινία, σύμφωνα με στοιχεία από το flix.gr, ήρθε 1η σε αριθμό εισιτηρίων το 4ήμερο 9-12 Μαρτίου πλησιάζοντας τα 40.000 εισιτήρια σε 118 οθόνες.

Το φιλμ με την Μπρι Λάρσον, τον Τομ Χίντλστον, τον Σάμιουελ Τζάκσον, τον Τζον Σι Ράιλι και τον Τζον Γκούντμαν παίζεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon, στη Βέσο Μάρε. Όπως γράφτηκε, η ταινία περιλαμβάνει πλούσιο θέαμα, απρόσμενα πολεμική ατμόσφαιρα, ευφάνταστες σκηνές δράσεις και περισσότερα τέρατα από όσα υπαινίσσεται ο τίτλος της, ωστόσο κάποιοι από τους ανθρώπινους χαρακτήρες δείχνουν λίγο χάρτινοι.

Να προσθέσουμε ότι το νέο φιλμ του Κονγκ είναι και αρκετά ακριβό με τον φημολογούμενο προυπολογισμό του να ξεπερνά τα 180 εκατομμύρια δολάρια.

Εξαιρετικά συνεχίζει να πηγαίνει και ο «Logan – Λόγκαν» με τον Χιου Τζάκμαν που επίσης παίζεται στην Πάτρα στα Στερ/Odeon, έχοντας σε 2 εβδομάδες προβολής φτάσει τα 131.000 εισιτήρια ενώ στις ΗΠΑ στα 152 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 285 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture