Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΤΙΣ 16/3 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ Η ΤΑΙΝΙΑ "THE LAST FACE" ΤΟΥ ΣΟΝ ΠΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ

ΣΤΙΣ 16/3 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ Η ΤΑΙΝΙΑ &...

Ερωτας μέσα στον πόλεμο της Λιβερίας

To δραματικό φιλμ Αμερικανικής παραγωγής «The Last Face» σε σκηνοθεσία του 56χρονου ηθοποιού Σον Πεν με πρωταγωνιστές την 42χρονη Σαρλίζ Θερόν και τον Ισπανό σταρ Χαβιέ Μπαρδέμ, το οποίο είχε συμμετάσχει στο διαγωνιστικό τμήμα του περσινού Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon από την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017.

Πρόκειται για ένα χρονικό πολέμου κι έρωτα που αφορά στον έρωτα μεταξύ της Δρ. Ρεν Πίτερσεν (το ρόλο ερμηνεύει η βραβευμένη με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για το «Monster», Σαρλίζ Θερόν), διευθύντριας ενός διεθνούς οργανισμού ανθρωπιστικής βοήθειας, και του Δρ. Μιγκέλ Λεόν (ο βραβευμένος με Όσκαρ β’ ανδρικού, Χαβιέ Μπαρδέμ), ενός γιατρού, μέλους των Γιατρών του Κόσμου.

Τοποθετημένη στο ολέθριο φόντο της ταλαιπωρημένης από τον πόλεμο Λιβερίας, ο Μιγκέλ και η Ρεν πρέπει να βρουν ένα τρόπο να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή κάτω από τρομακτικά δύσκολες συνθήκες, ενώ παράλληλα, το πάθος τους για την αξία της ανθρώπινης ζωής έρχεται σε αντίθεση με τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για την επίλυση των συγκρούσεων που τους περιβάλλουν.

Στην ταινία που είναι γεγονός πως δεν είχε θερμή υποδοχή στο Φεστιβάλ των Καννών, παίζουν επίσης ο Ζαν Ρενό και η Αντέλ Εξαρχόπουλος. Την ταινία ενδεχομένως να την δούμε και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture