Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σ. Παπασταθόπουλος: "Ανυπομονούμε να έρθει η ώρα του αγώνα"

 Σ. Παπασταθόπουλος: "Ανυπομονούμε ...

Ο κορυφαίος παίκτης μίλησε για τον ελληνικό εμφύλιο

Εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτή που διανύουμε. Kαι ποιός ιδανικότερος από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για μία εκτίμηση;

O κατά τεκμήριο κορυφαίος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην «γηραιά ήπειρο» και εκ των αρχηγών της Ντόρτμουντ, μίλησε στο Πρακτορείο Sport, tόσο για τον «ελληνικό εμφύλιο» στο Champions League, όσο και για την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη...

Ντόρτμουντ-Μπενφικα για μια θέση στους 16 του τσαμπιονς λιγκ...

«Στο πρώτο παιχνίδι το σκορ είναι πλασματικό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε και η Μπενφίκα με δύο ευκαιρίες έκανε γκολ. Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση και παρά το 1-0 το πιστεύουμε πάρα πολύ. Ανυπομονούμε να έρθει η ώρα του αγώνα».

Πως βλέπεις την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη;

«Εχει μία σταθερότητα τα τελευταία χρόνια. Κατακτά επί σειρά ετών το πρωτάθλημα και έχει οικονομικά οφέλη από την UEFA. Εκτιμώ ότι μπορεί να κάνει μία καλή, μία αξιοπρεπή πορεία στο Europa. Βέβαια δεν έχει την ομάδα για να κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά μπορεί να σταθεί επάξια. Δεν έχει την ομάδα των προηγούμενων ετών».

Η εκτίμηση σου για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί συχνά τους νεαρούς από τις Ακαδημίες;

«Και γιατί να μην στηριχθεί σε μικρούς; Από την στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει φθάσει σ΄αυτήν την κατάσταση κι εφ΄όσον δεν υπάρχει δυναμική για τίτλο στην Ευρώπη, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην συμβαίνει αυτό.

Ολες οι ομάδες ανεξαιρέτως θα έπρεπε να στηρίζονται σε 3-4 πιτσιρικάδες που ενδεχομένως σε μερικά χρόνια θα μπορούν να πλαισιώσουν και στην εθνική ομάδα.

Αυτή η παράμετρος, είναι έναν από τις ...θετικές συνέπειες της κρίσης, γιατί ίσως βγουν παιδιά από τις Ακαδημίες, αντί να πληρώνουν οι ομάδες ξένους παίκτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παπασταθόπουλος και Μανωλάς μεταξύ των κορυφαίων

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports