Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι

Το Τμήμα Αισθητικής διεκπεραίωσε το θεατρικό μακιγιάζ καρναβαλικού γκρουπ

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ συμμετείχε με τον δικό του τρόπο στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια του θεατρικού μακιγιάζ ενός καρναβαλικού πληρώματος, από αυτά που εντυπωσίασαν στις παρελάσεις του Σαββατοκύριακου με την εμφάνιση και τη συνολική του παρουσία, το «Πλήρωμα 94» με φετινό τίτλο «Παραθερισταί».

Η συνεργασία μεταξύ του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ και του συγκεκριμένου πληρώματος ξεκίνησε από το ξεκίνημα της χρονιάς και περιλάμβανε διάφορα στάδια: από την επιμέλεια του μακιγιάζ κατά την επίσημη παρουσίαση της φετινής εμφάνισης, ενδιάμεσες πρόβες και δοκιμές, προετοιμασία μελών για επαγγελματική φωτογράφιση μέχρι και την ευθύνη του βαψίματος όλου του γκρουπ πριν τις δύο παρελάσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σπουδάστριες όλων των εξαμήνων των Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ, με συντονισμό από την καθηγήτριά τους και τις πιο έμπειρες κοπέλες της σχολής, αφιέρωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής προκειμένου να διεκπεραιώσουν το μακιγιάζ της καρναβαλικής ομάδας, μέσα από μία πολύωρη και κοπιαστική διαδικασία. Το αποτέλεσμα ικανοποίησε και τις δύο πλευρές της συνεργασίας και οδήγησε σε μία από τις ομορφότερες εμφανίσεις του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά