Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ: ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΜΑΡΤ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Συγκεντρώσαμε όλα τα live

Ένας μουσικός μήνας περιμένει τους Πατρινούς.  Την Αχαϊκή πρωτεύουσα θα επισκεφθούν αρκετοί καλλιτέχνες που θα δώσουν έναν όμορφο ξεχωριστό τόνο στη νυχτερινή ζωή της πόλης.  Γιώτα Νέγκα, Τζίμης Πανούσης, Γιάννης Αγγελάκας είναι μερικοί από αυτούς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

*Απόψε, 3 Μαρτίου ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα βρεθούν στη σκηνή του θεάτρου «Λιθογραφείον».

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ: ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ, ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ thebest.gr ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ

15 χρόνια μετά την πρώτη τους μεγάλη δισκογραφική συνάντηση που αγαπήθηκε πολύ μέχρι σήμερα το τραγούδι που της έγραψε ο Κώστας, Μοίρα μου έγινες, μέλη και οι δυο του γκρουπ του Νίκου Πορτοκαλογλου όπου και γνωρίστηκαν συνεργάστηκαν στη σκηνή και τη δισκογραφία πάνω από μια 5ετια μαζί χαρίζοντας μας πολλά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και αξέχαστα βράδια.

Μια μοναδική βραδιά με όλα τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από αυτούς με τη φωνή τους η με τη φωνή μεγάλων ελλήνων ερμηνευτών, μαζι με τραγούδια που αγαπούν από το λαϊκό μας τραγούδι και από όλον τον κόσμο.

*Στις 10 Μαρτίου η Γιώτα Νέγκα έρχεται στην πάτρα και στο Royal Theater με την παράσταση “Τα τραγούδια που λες”. Ύστερα από μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες αλλά και σπουδαίες συνεργασίες η Γιώτα Νέγκα διάλεξε την Πάτρα ως πρώτη έξοδο από την Αθήνα με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Αγαπημένα, ιστορικά τραγούδια κορυφαίων συνθετών, τραγούδια που αποδέχτηκε ως «δώρο» από σπουδαίους δημιουργούς και έγιναν σταθμός στην πορεία της αλλά και απρόσμενες επιλογές, συνθέτουν μία απόλυτα προσωπική συναυλία, μία μουσική εξομολόγηση όπου το παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίζεται ευφυώς με το καινούριο. Ένα πρόγραμμα που αφήνει στο τέλος κάθε συναυλίας μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

*Το ίδιο βράδυ (10 Μαρτίου), για μία live μουσική εμφάνιση θα βρεθεί στην Πάτρα ο ανατρεπτικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός Τζίμης Πανούσης.

Ακυρώθηκε η αποψινή εμφάνιση του Τζίμη Πανούση στην Πάτρα

Ο Τζίμης Πανούσης με το γνωστό καυστικό του χιούμορ, έχει ξαναέρθει στην Πάτρα για εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο facebook, μαζί με το ροκ κουαρτέτο "Πεταμένα λεφτά" θα παρουσιάσουν το δράμα εποχής Mouniall στο κέντρο κουλτούρας και κατανάλωσης Αστέρια live Πάτρας.

Σε μία εποχή ανεπανάληπτη, με πλανητάρχη τον Ντόναλντ και Ελλαδάρχη τον Γκούφη, η σάτιρα θα προτάξει τη γυναικομαστία της απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις που νομίζουν ότι μας κυβερνούν.

Εκεί που η αυταρχική πολιτική συναντά την κωμικοτραγική ασυνέπεια, ο Τζιμάκος θα αποπειραθεί να ερμηνεύσει τον ανθρώπινο παραλογισμό προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κενού...

Ο όρθιος κωμικός και η ομάδα του σας υποδέχονται στο ρέμα σ' ένα στημένο παιχνίδι χωρίς διαιτησία.

ΥΓ. Η είσοδος, προσθέτει η χιουμοριστική ανάρτηση, θα γίνεται με εισιτήριο και όχι με μακαρόνια και ληγμένα φάρμα

*Στις 10 Μαρτίου η Έλλη Κοκκίνου θα βρεθεί στην Πάτρα και στο Romeo Plus και θα τραγουδήσει για στηρίξει την ΦΛΟΓΑ, την ΚΙΒΩΤΟ ΑΓΑΠΗΣ και το SAVE an ANGEL PATRAS, αφού τα έσοδα θα πάνε εξ ολοκλήρου στα παιδιά!

*Στις 19 Μαρτίου ο Χρήστος Θηβαίος θα βρεθεί στην Πάτρα και στο Λιθογραφείον.

*Στις 24 Μαρτίου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Παυλίνα ουλγαράκη θα πραγματοποιήσουν μια μουσική συνάντηση στο Royal Theater.

*Την 1η Απρλίου ο γνωστός καλλιτέχνης της εγχώριας ροκ Γιάννης Αγγελάκας θα βρεθεί ατην Πάτρα και στην αίθουσα Αίγλη στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων. Στο τέλος του 2016 μία νέα δισκογραφική δουλειά, το άλμπουμ «Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια», που είναι και η πρώτη που κάνει μαζί με το νέο του συγκρότημα, τους 100ο C.

*Το πιθανότερο είναι στη λίστα να προστεθούν κι άλλα ονόματα...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture