Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ "ΛΟΓΚΑΝ" ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ- ΠΗΡΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ...

Στο μέλλον με ατσάλινες λεπίδες στα χέρια

Με καλές κριτικές και φημολογούμενο προυπολογισμό στα 120 εκατομμύρια δολάρια κάνει πρεμιέρα από σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 στις ελληνικές αίθουσες, και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon, το φιλμ «Λόγκαν» με τον 48χρονο σούπερ σταρ Χιου Τζάκμαν.

Πρόκειται για το τελευταίο κεφάλαιο/ επίλογο των περιπετειών του μεταλλαγμένου ήρωα Γούλβεριν με τις ατσάλινες λεπίδες στα χέρια που μάλιστα όπως έγραψε η εφημερίδα Έθνος, είναι όχι μόνο η καλύτερη ταινία της εν λόγω τριλογίας αλλά και της σινε-μυθολογίας των X-Men συνολικά.

Το στόρι του φιλμ τοποθετείται στα 2029 και παρουσιάζει τον Λόγκαν αλκοολικό οδηγό λιμουζίνας να έχει απαρνηθεί τη γενετική κληρονομιά του και να φροντίζει κρυφά τον ασθενικό πλέον καθηγητή Χ, μέχρι που αναγκάζεται να πάρει στην προστασία του ένα κυνηγημένο από αγνώστους μεταλλαγμένο κορίτσι.

Η σχέση του με τη μικρή και οι δοκιμασίες τους μέχρι να φθάσουν στο συνοριακό καταφύγιο των ανήλικων μεταλλαγμένων ορίζουν και την κάθαρσή του πριν από τη θνητότητα που λαχταρά, σε ένα φιλμ σκοτεινό και «γήινο» που σταθμίζει άψογα το υπαρξιακό δράμα με τη θεαματική δράση και την επιστημονική φαντασία με στοιχεία αστυνομικού νουάρ και γουέστερν, όπως έγραψε το «Έθνος».

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Μάνγκολντ, έχει ήδη υψηλό μέσο όρο, άνω του 90% στο rotten tomatoes και δείχνει ικανή να κάνει μεγάλη εμπορική επιτυχία. Στις ΗΠΑ βγαίνει στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου 2017.  Ο Μάνγκολντ είχε κάνει και το «Γούλβεριν», το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς, αλλά και το Cop land».

Στο «Logan» του Τζέιμς Μάνγκολντ παίζουν εκτός του μυώδη Χιου Τζάκμαν, ο Πάτρικ Στιούαρτ και οι Ντάφνι Κιν, Μπόιντ Χόλμπρουκ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture