Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θέλει τη νίκη κόντρα στο Λαύριο

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θέλει τη νίκη κόντρ...

Για την παραμονή και κάτι παραπάνω

Να φτάσει στην 8η φετινή του νίκη στην Basket League έχει σαν στόχο ο Προμηθέας στο σημερινό (17.00) εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Αν το πατρινό συγκρότημα καταφέρει να φτάσει τα 8 ροζ φ.α. φέτος,  θα έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Επίσης θα βλέπει ψηλότερα, διεκδικώντας ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη της Α1.

Παράλληλα, αν οι «Προμηθείς» καταφέρουν και αποδράσουν από το Λαύριο με το «διπλό», τότε θα έχουν επιτύχει να κάνουν το 2-0 νίκες στα φετινά τους παιχνίδια με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, αποκτώντας έτσι αυτόματα αβαντάζ σε οποιαδήποτε ισοβαθμία στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Η αποστολή του Προμηθέα αναχώρησε από την Παρασκευή για το Λαύριο και σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν 14 παίκτες. Ο λόγος για τους Μπλάσινγκεϊμ, Παπαντωνίου, Γκίκα, Τσάμη, Πέττα, Γιαννικόπουλο, Μουρ, Τζόουνς, Γράβα, Γερομιχαλό, Φαγιέ, Τόντιτς, Σαρικόπουλο και Ντίκερσον.

«Παίζουμε με αντίπαλο μια ομάδα, η οποία έχει καταφέρει να βρει ισορροπία και χημεία στο παιχνίδι της. Το Λαύριο πρόκειται για μια ομάδα με ρόλους και σταθερότητα, διαθέτοντας παίκτες, οι οποίοι μπορούν και να σκοράρουν και να παίξουν άμυνα», δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου ενόψει της Σαββατιάτικης μάχης του Προμηθέα και πρόσθεσε:

«Μπορεί ο αντίπαλός μας να παίζει με λίγο παράξενο και ιδιαίτερο τρόπο, όμως αυτός ο τρόπος είναι αποδοτικός. Εμείς οφείλουμε να παίξουμε με μυαλό και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πιάσουμε τα στάνταρ αγωνιστικότητας που θέλουμε.

Το παιχνίδι θα κριθεί στη διάρκεια και στις σωστές αποφάσεις που θα ληφθούν σε καταστάσεις και συνθήκες πίεσης. Αν κερδίσουμε, από τις 7 νίκες θα πάμε στις 8. Και μετά θα κυνηγήσουμε τις 9 και μετά τις 10. Έτσι τα βλέπουμε εμείς τα πράγματα, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο».

Το παιχνίδι Λαύριο-Προμηθέας θα διευθύνουν οι Χαράλαμπος Καρακατσούνης (Μαγνησίας), Δημήτρης Παφίλης (Δυτικής Μακεδονίας) και Θανάσης Δεσλής (Μαγνησίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Έτοιμοι για το Πατρινό Καρναβάλι οι παίκτες του Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports