Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ 4-6/3 ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, ΡΩΜΑΣ ΚΑΙ Η Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ 4-6/3 ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ...

Ξανά στην Πάτρα η αστυνομική κωμωδία «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε»

Σε μεγάλη θεατρική επιτυχία της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας Κάτιας Δανδουλάκη έχει εξελιχθεί το έργο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε».

Το συγκεκριμένο έργο με την πανέξυπνη αστυνομική πλοκή και τις συνεχείς ανατροπές το είχε παρουσιάσει η Κάτια Δανδουλάκη και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας, καλοκαίρι.

Έχοντας μπει στον 4ο χρόνο επιτυχίας της, η Κάτια Δανδουλάκη παρουσιάζει τώρα την παράσταση σε περιοδεία ανά την Ελλάδα. Ξεκίνησε το θεατρικό της ταξίδι από την Κρήτη και μετά το καρναβάλι θα έρθει, απ’ όσο είδαμε στην Πάτρα, στην κεντρική σκηνή του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη, για ένα τριήμερο, στις 4, 5 και 6 Μαρτίου 2017.

Το έργο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» είναι μια αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά, που διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας και διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία.

Στην ανανεωμένη διανομή των ηθοποιών βρίσκουμε και μία αγαπητή ηθοποιό από την Αχαΐα και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή των Καλαβρύτων, την Μαρία Κανελλοπούλου του σήριαλ «Εμείς και εμείς» καθώς και του σήριαλ «Το καφέ της χαράς» του Χάρη Ρώμα που ολοένα προβάλλεται σε επανάληψη στην τηλεόραση και ο κόσμος συνεχίζει να το βλέπει και να το απολαμβάνει.

Η Μαρία Κανελλοπούλου ως γνωστό έχει ασχοληθεί και με την πολιτική και είχε εκλεγεί βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 έως και το καλοκαίρι του 2015.

Σύμφωνα με το στόρι του διασκεδαστικού αυτού έργου, η Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής (Κοσμάς Ζαχάρωφ) να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Θάνος Καληώρας). Αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει. Της είναι τελείως άγνωστος.

Αντίθετα ο σύζυγος σοκάρεται από την αντίδραση της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού (Ελένη Κρίτα) η οποία τον αναγνωρίζει, όπως και η Ρουμάνα νοσοκόμα (Μαρία Κανελλοπούλου) που τον γνώρισε στο τοπικό νοσοκομείο.

Το γεγονός στη νέα αυτή «εξόρμηση» της παράστασης της Κάτιας Δανδουλάκη είναι και η συνεργασία της με τον ταλαντούχο Χάρη Ρώμα, σ’ ένα ρόλο έκπληξη που αναμένεται να συναρπάσει τους θεατές από την πρώτη στιγμή.

Το ασυγκράτητο γέλιο, οι αλλεπάλληλες ανατροπές, το θρίλερ που εναλλάσσεται αστραπιαία με την κωμωδία είναι τα κύρια στοιχεία της επιτυχίας της παράστασης «αίνιγμα». Η λύση του αινίγματος αποκαλύπτεται τα τελευταία δευτερόλεπτα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διασκευή-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη, Κοστούμια Εβελυν Σιούπη

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Παίζουν οι:

Κάτια Δανδουλάκη, Θάνος Καληώρας Κοσμάς Ζαχάρωφ, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Κρίτα.

Συμμετέχει ο Χάρης Ρώμας.

Το πρόγραμμα παραστάσεων στο Πάνθεον της Πάτρας έχει ως εξής:

Το Σάββατο 4/3 στις 21.00 βραδινή.

Την Κυριακή 5/3/2017 και την Δευτέρα 6/3/2017 δύο παραστάσεις στις 18.30 και στις 21.30.

Οι τιμές των εισιτηρίων σύμφωνα με πληροφορίες κοστίζουν 18 και 14 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. του ταμείου του Πάνθεον, 2610 325 778.

Μετά την Πάτρα, η παράσταση θα παιχθεί στις 7/3 στο γειτονικό Αίγιο και στις 8/3 στις 18.30 και στις 21.30 στο Κηποθέατρο Δημοτικού πάρκου της πόλης.

*Η Κάτια Δανδουλάκη να προσθέσουμε πως είχε ανεβάσει φέτος στο θέατρο της, στην οδό Αγ. Μελετίου στην Αθήνα, το "Γλυκό πουλί της νιότης" του Τ. Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη, με παρτενέρ της τον νέο ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture