Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: «Σφραγίζει» την πρόκριση η ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Μπάσκετ: «Σφραγίζει» την πρόκριση η ΑΕΚ ...

Αύριο μπαίνουν στην «μάχη» Άρης και ΠΑΟΚ

Με την διεξαγωγή των αγώνων ρεβάνς των πλέι οφ συνεχίζεται απόψε και αύριο  το Champions League της FIBA, με τις τρεις ελληνικές ομάδες να έχουν αρκετές πιθανότητες να καταφέρουν να προκριθούν στην φάση των «16» της διοργάνωσης. Πρώτη στην μάχη ρίχνεται η ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα (19:30) στο ΟΑΚΑ την Γιουβέντους.

Η Ένωση δύσκολα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στην λιθουανική ομάδα, την οποία είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα με 78-77. Το μοναδικό πρόβλημα για τον Γιούρι Ζντοβτς είναι η απουσία του Νέναντ Μιλόσεβιτς, ο οποίος υπέστη θλάση στην χθεσινή προπόνηση.

Την πιο δύσκολη αποστολή απο τις ελληνικές ομάδες έχει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει την Τετάρτη (22/2, 19:30) στο Βελιγράδι την Παρτιζάν, η οποία στον πρώτο αγώνα είχε φύγει απο την Πυλαία με το «διπλό» (74-76).

Τέλος ο Άρης, ο οποίος το Σάββατο (18/2) ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του κυπέλλου, πάει στην Γαλλία για τον αγώνα της Τετάρτης (22/2, 21:30) απέναντι στην Στρασμπούρ, προκειμένου να υπερασπιστεί την διαφορά των 19 πόντων (71-52) που πήρε στο πρώτο παιχνίδι στο «Αλεξάνδρειο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Διπλό πρόκρισης της ΑΕΚ στην Λιθουανία για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports