Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ Η ΙΤΑΛΙΑ: ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΑΝΔΡΑΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΓΟΡΙΛΑΣ

ΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ Γ...

Στο Κίεβο ο Francesco Gabbani, νικητής του Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο 2017

Την έκπληξη κάνει φέτος η Ιταλία στέλνοντας στον πανευρωπαικό διαγωνισμό της Eurovision, το ανερχόμενο αστέρι Francesco Gabbani μαζί και μ’ ένα πρόσωπο που θα είναι μεταμφιεσμένο σε πίθηκο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Metro.co.uk, η Ιταλία επέλεξε το φετινό της τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει, προκαλώντας τόσο ενθουσιασμό όσο και ποικίλα σχόλια. Το περασμένο Σάββατο, ο 35χρονος Francesco Gabbani και ο χορευτικός του παρτενέρ – πίθηκος κέρδισαν το δημοφιλές Φεστιβάλ τραγουδιού του Sanremo Song Festival και μαζί το εθνικό εισιτήριο για την Eurovision στο Kiev – Κίεβο της Ουκρανίας. Η Ιταλία συνηθίζει να στέλνει στη Γιουροβίζιον αφότου επέστρεψε στο διαγωνισμό, καλλιτέχνες που διακρίνονται στο Σαν Ρέμο.

Όπως λέγεται και γράφεται, η όλη πρωτότυπη εμφάνιση μαζί και με το τραγούδι, έχουν δημιουργήσει μία δυναμική για την Ιταλία σε σημείο να θεωρείται ήδη εκ των φαβορί για νίκη στη Eurovision τον ερχόμενο Μάιο.

Χαμός από σχόλια γίνεται για το συγκεκριμένο τραγούδι και στο Twitter. Σύμφωνα με την ανάρτηση του Metro.co.uk, η λαμπερή και ωραία σκηνική εμφάνιση του Francesco στη διάρκεια του Σαν Ρέμο, (πρωτοεμφανίστηκε με ένα πορτοκαλί πουλόβερ και τζιν) μαζί με το εύρημα του χορευτή ντυμένου πίθηκου που έχει σχέση και με τους στίχους του τραγουδιού, έκανε τη διαφορά. Στη 2η εμφάνιση του ο Ιταλός τραγουδιστής άλλαξε κοστούμια, μεταμφιέστηκε αυτός «αποκριάτικα» σε γορίλα και ο χορευτής φόρεσε το πορτοκαλί πουλόβερ ενώ στην τελική ο Φρανσέσκο εμφανίστηκε πιο κυριλέ.

Το κομμάτι έχει τον τίτλο "Occidentali's Karma".

Στη φωτ. από την ανάρτηση του Metro.co.uk., εικονίζεται ο Francesco Gabbani την τελευταία βραδιά του 67ου Sanremo Festival 2017 στο Teatro Ariston, το περασμένο Σάββατο 11/2/2017. (Φωτό Venturelli/Getty Images).

Πηγή: metro.co.uk

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture