Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Και ο Δήμος Ερυμάνθου στο πλευρό του Κώστα Πελετίδη

Και ο Δήμος Ερυμάνθου στο πλευρό του Κώσ...

Με ομόφωνη απόφαση

Το Δ.Σ. του Δήμου Ερυμάνθου με ομόφωνη απόφασή του, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, δηλώνει τη συμπαράστασή του στο Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη και καταδικάζει τη συνεχιζόμενη δίωξη του για παράβαση καθήκοντος επειδή δεν συνέργησε στις επιδιώξεις της Χρυσής Αυγής να προπαγανδίσει τις φασιστικές της αντιλήψεις αρνούμενος τη διάθεση Δημοτικών χώρων και προσωπικών στοιχείων παιδιών μεταναστών στη ρατσιστική αυτή οργάνωση.

Η ανακοίνωση συνεχίζει τονίζοντας ότι: "Αποτελεί καθήκον και υποχρέωση κάθε Έλληνα πολίτη, πολύ περισσότερο όταν φέρει και την ιδιότητα του αιρετού να αντιστέκεται και να μην επιτρέπει σε φασιστικές οργανώσεις και Κόμματα να εμποτίζουν το λαό και κυρίως τη νεολαία μας με το θανατηφόρο ρατσιστικό φαρμάκι τους.

Οφείλουν με τις πράξεις τους και τις ενέργειές τους να αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους ρόλο και να αναδεικνύουν την εγκληματική τους δράση απέναντι σε δημοκρατικούς πολίτες, συνδικαλιστές και μετανάστες αρνούμενοι κάθε είδους επικοινωνία και συνεργασία μαζί τους..

Όσο για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, αυτή περιγράφεται αναλυτικά και εμπεριστατωμένα στο παραπεμπτικό Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας με το οποίο παραπέμφθηκαν οι ηγέτες της για τα κακουργήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και μία σειρά άλλων εγκλημάτων τα οποία διέπραξε μέσω των ταγμάτων εφόδου που έχει συγκροτήσει.

Με βάση τα παραπάνω ζητάμε από την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες να αναλάβουν πρωτοβουλίες προκειμένου να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις