Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Λιτό & Απέριττο»: Γεύεσαι Αχαΐα! - Η νέα άφιξη στον πεζόδρομο της Ραδινού που θα συζητηθεί

«Λιτό & Απέριττο»: Γεύεσαι Αχαΐα! - ...

Σε λίγες ημέρες μαζί μας!

Σε μια εποχή που νιώθουμε πως έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας, η επιστροφή στις ρίζες είναι η πιο ασφαλής οδός για να μάθουμε πώς μπορούμε να χαράξουμε μια νέα πορεία.

Η επιστροφή στην ουσία των πραγμάτων, θα μας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουμε αξίες και να κάνουμε φρέσκες επιλογές με γνώση και ασφάλεια.

Αυτή είναι η λογική που πρεσβεύει το «Λιτό & Απέριττο».

Άνθρωποι με μεράκι, ενώσαμε σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία τις δυνάμεις μας, αντλώντας έμπνευση από το αγαπημένο σε ολόκληρες γενιές, μπακάλικο του παππού.

Σε ένα ιδιαίτερα οικείο και ζεστό χώρο στο στενό της Ραδινού, δημιουργήθηκε ένα μαγαζί που στόχο έχει να αναπαράγει την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής, κάνοντας όμως και βήματα παραπέρα.

Έτσι, στο «Λιτό & Απέριττο» θα απολαμβάνουμε, μεσημέρι και βράδυ, γεύσεις αγαπημένες αλλά και μοναδικές, που θα τις συνοδεύουμε με ξεχωριστά κρασιά και αποστάγματα. Οι γευστικές προτάσεις μας, θα είναι διαφορετικές κάθε ημέρα, καθώς το μενού θα είναι δυναμικό.

Παράλληλα, ότι θα γευόμαστε στο «Λιτό & Απέριττο», θα μπορούμε να προμηθευόμαστε και κάθε υλικό που το αποτελεί, ώστε να το απολαμβάνουμε και στο σπίτι μας. Θα μας περιμένουν έτσι εκλεκτά προϊόντα μεγάλης ποικιλίας, με έμφαση στην τοπική αχαϊκή παραγωγή.

Συχνά μάλιστα, θα διοργανώνονται και ειδικές εκδηλώσεις γνωριμίας με τα προϊόντα και τους παραγωγούς του τόπου μας, από τους οποίους έχουμε όλοι να μάθουμε πολλά.

Στόχος όλων των ανθρώπων στο «Λιτό & Απέριττο», είναι η δημιουργία ενός χώρου, που θα αποτελεί διέξοδο από την καθημερινότητα και θα λειτουργεί ως παράθυρο που θα μας μεταφέρει σε μια εποχή που όλα ήταν πιο αγνά, πιο αυθεντικά.

Ελπίζουμε να θελήσετε να γίνετε συνοδοιπόροι μας, σε αυτό το ταξίδι που ξεκινά!
_
Σεφ Γιώργος Ιασωνίδης και η ομάδα του «Λιτό & Απέριττο»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά