Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εορταστική εκδήλωση και την κοπή της βασιλόπιτας στο Περί Σκιών

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εορταστική εκδ...

Την περασμένη Κυριακή 5/2/2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 η εορταστική εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στο κατάμεστο Περί Σκιών του Χρήστου Πατρινού στην οδό Νόρμαν, στην Πάτρα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραστάσεις Καραγκιόζη που παρουσίασαν οι μικροί μαθητές που συμμετέχουν στο εργαστήρι καλλιτεχνικής και δημιουργικής έκφρασης θεάτρου σκιών όπου για άλλη μια φορά το ζεστό χειροκρότημα γονέων και κοινού ενθάρρυνε την προσπάθεια των μικρών καραγκιοζοπαιχτών.

Ο καραγκιοζοπαίκτης Χρήστος Πατρινός ευχαρίστησε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και για τα 3 χρόνια που έκλεισε το «Περί Σκιών» έκανε ένα απολογισμού του έργου σημειώνοντας ότι αναμένονται καλλιτεχνικές εκπλήξεις και δράσεις αναβιώνοντας το παραδοσιακό Καραγκιόζη! Από τις 20 Φεβρουαρίου 2017 ξεκινούν νέα τμήματα θεάτρου σκιών με την συμμετοχή παιδιών όλων των ηλικιών.

Οι παριστάμενοι γεύτηκαν την βασιλόπιτα και ευχήθηκαν για την νέα χρονιά. Το φλουρί το κέρδισε ο μαθητής του εργαστηρίου Βασίλης Θανασάς ηλικίας 4 ετών και ο Πατρινός του πρόσφερε δυο φιγούρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture