Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τo AGORAZEIS.GR-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ σε συνεργασία με την ΚΕΝ σας φέρνουν φθηνότερο ρεύμα στο σπίτι σας ή στο μαγαζί σας!

Τo AGORAZEIS.GR-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ σε συνεργασ...

Η λύση δεν είναι να ζείτε στο σκοτάδι

Το μεγαλύτερο διαδικτυακό πολυκατάστημα της δυτικής Ελλάδας agorazeis.gr σε συνεργασία με την ΚΕΝ τον ισχυρό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας του ομίλου Κάρατζης  σας φέρνουν στην νέα εποχή ηλεκτροδότησης του χώρους σας, για μέγιστη οικονομία, ασφάλεια και ποιότητα!

Θέλετε να πληρώνετε λιγότερο για ηλεκτρικό ρεύμα;

Η λύση δεν είναι να ζείτε στο σκοτάδι, αλλά η ΚΕΝ που σας παρέχει την ίδια ποιότητα ρεύματος εώς και 15% πιο φθηνά! Το  μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε στο agorazeis.gr μαζί με τον τελευταίο εκκαθαριστικό σας λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, την ταυτότητα σας και έχοντας σημειώσει την τελευταία ένδειξη του ρολογιού σας. Ενημερώνεστε από τους ανθρώπους του agorazeis.gr για οποιαδήποτε απορία έχετε και υποβάλουμε με τα απαραίτητα έγγραφα την αίτηση σας ώστε να ενταχθείτε στο δίκτυο της ΚΕΝ. Τόσο εύκολο είναι λοιπόν να μειώσετε τον λογαριασμό σας.

Αφού λύσαμε το θέμα του φθηνού ρεύματος, στο agorazeis.gr είναι έτοιμοι να μας δείξουν τρόπους και συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας άρα και χρημάτων!

Ελάτε να δείτε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας με συσκευές νέας τεχνολογίας και τελευταίων προδιαγραφών που επιβάλει η Ε.Ε.,με τις καλύτερες ενεργειακές αποδόσεις Α+++ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

σε όλα τα μεγάλα brand σε ψυγεία,τηλεοράσεις,κουζίνες,πλυντήρια,στεγνωτήρια,απορροφητήρες,σκούπες,κλιματιστικάλάμπες LED:

SAMSUNG, CANDY, LG, HOOVER, BEKO, KORTΙNG, GORENJE, INVENTOR, TOYOTOMI, DAIKIN, SINGER, INDESIT, HOTPOINT-ARISTON, PYRAMIS, BRANDT, EUROLAMP.

Ο νέος προορισμός για ηλεκτρικές συσκευές:
Agorazeis.gr Παναγόπουλος
Mέλος Mega Euronics

Mουρούζη & Τοφάλου ΓΩΝΙΑ (Πρίν την πλατεία Νόρμαν), 2611 81 81 11

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά