Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Στον Εισαγγελέα η 25χρονη Ρουμάνα που εξέδιδε ανήλικη μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο βαγόνι

Πάτρα:Στον Εισαγγελέα η 25χρονη Ρουμάνα ...

Συνελήφθη χθες το πρωί

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Πάτρας αναμένεται να οδηγηθεί πιθανότατα εντός της ημέρας η 25χρονη από τη Ρουμανία η οποία εξέδιδε μια 17χρονη ομοεθνή της και συνελήφθη χθες το πρωί., Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 25χρονη ανάγκαζε την ανήλικη να βρίσκεται ερωτικά με τους πελάτες σε βαγόνι τρένου, το οποίο μάλιστα το είχε διαμορφώσει κατάλληλα.

Να σημειωθεί ότι οι δυο κοπέλες προσέγγισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν πως περίμεναν στη στάση του λεωφορείου και στη συνέχεια προσποιήθηκαν τους πελάτες.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της Αστυνομίας η 25χρονη, είχε κρατήσει το διαβατήριο της 17χρονης και την ανάγκαζε να εκδίδεται.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

«Συνελήφθη, 1-2-2017 το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος της οποίας, σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της μαστροπείας και της σωματεμπορίας.

Η σύλληψη της μαστροπού, είναι αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Ειδικότερα, η 25χρονη κατακρατούσε, με την άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας, μια 17χρονη ομοεθνή της, την οποία εξανάγκαζε σε πορνεία, έναντι χρηματική αμοιβής.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προσποιούμενοι τους «πελάτες», συνάντησαν τις δύο αλλοδαπές, σε παραλιακή οδό της Πάτρας, σε στάση αστικού λεωφορείου, όπου συμφωνήθηκε με την 25χρονη, η ερωτική συνεύρεση τόσο της ίδιας, όσο και της 17χρονης, με τους «πελάτες-αστυνομικούς», έναντι του χρηματικού ποσό των πενήντα ευρώ.

Για το σκοπό αυτό, η 25χρονη έλαβε από τους υποτιθέμενους πελάτες το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, σε προσημειωμένο χαρτονόμισμα και προέτρεψε την 17χρονη, να μεταβεί με τον ένα αστυνομικό, μέσα σε κοντινό βαγόνι, σταθμευμένου συρμού τρένου, ενώ η ίδια επιβιβάστηκε σε όχημα του αλλού αστυνομικού και μετέβησαν σε παρακείμενο υπαίθριο χώρο στάθμευσης για την τέλεση συνουσίας.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί αφού γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους, στις δύο αλλοδαπές, συνέλαβαν την 25χρονη, στην κατοχή της οποίας βρήκαν και κατέσχεσαν το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Σημειώνεται ότι, η δράστιδα για την τέλεση των ερωτικών συνευρέσεων είχε διαμορφώσει, κατάλληλα, βαγόνι συρμού, σε σταθμό τρένου, όπου είχε τοποθετήσει κλινοσκεπάσματα, ενώ στον ίδιο χώρο οι αστυνομικοί βρήκαν διασκορπισμένα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, η 25χρονη με την χρήση απατηλών μέσων και υποσχέσεων βελτίωσης της ζωής της ανήλικης, την είχε μεταφέρει στην Ελλάδα και παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της, για να την εξαναγκάζει στην πορνεία.

Σημειώνεται οτι τα ταξιδιωτικά έγγραφα της ανήλικης της επεστράφησαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις