Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το ιστορικό θρίλερ "Επιχείρηση Ανθρωποειδές" από 2 Φεβρουαρίου 2017 στις ελληνικές αίθουσες

Το ιστορικό θρίλερ "Επιχείρηση Ανθρ...

Σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ - Παίζει ο Βρετανός Jamie Dornan

To θρίλερ με τίτλο «Επιχείρηση Ανθρωποειδές – Anthropoid» που είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα σε σκηνοθεσία Sean Ellis (METRO MANILLA, CASHBACK) θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου 2017, σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ.

Πρόκειται για μία ταινίας συμπαραγωγής Τσεχίας, Αγγλίας και Γαλλίας.

Σενάριο: Sean Ellis, Anthony Frewin

Παίζουν ο Jamie Dornan που θα τον δούμε 9 Φεβρουαρίου στις «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» και οι Cillian Murphy, Brian Caspe.

Περίληψη :

Τσεχοσλοβακία 1942.Ο Josef Gabčík και o Jan Kubiš φθάνουν στην κατεχόμενη Πράγμα με σκοπό να φέρουν εις πέρας την επιχείρηση «Ανθρωποειδές». Η αποστολή έχει στόχο να δολοφονήσει  τον αξιωματικό των SS Reinhard Heydrich. τον τρίτο κατά σειρά ισχυρότερο αξιωματικό του 3ου Ράιχ μετά τον Hitler και τον Heinrich Himmler. Ο Heydrich ήταν επίσης  επί κεφαλής των Ναζί στην Τσεχοσλοβακία και γνωστός ως ο “σφαγέας της Πράγας”.

Εκεί οι δύο άντρες θα έρθουν σε επαφή με την  τοπική αντίσταση και με πολλές δυσκολίες  θα προσπαθήσουν να οργανώσουν  την επιχείρησή τους, η οποία ίσως να είναι η τελευταία της ζωής τους.

Στο ιστορικό αυτό θρίλερ που εκτυλίσσεται την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, παίζουν και οι Harry Lloyd, Toby Jones, Charlotte Le Bon και Bill Milner.

Η ταινία που ήδη διεθνώς έχει κάνει εισπράξεις 5 εκατομμυρίων δολαρίων, είχε πρωτοπροβληθεί στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Karlovy Vary στην Τσεχία. Στις ΗΠΑ προβλήθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Το φιλμ ενδεχομένως να το δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture