Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

CELIA KRITHARIOTI: ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ COUTURE XAΡΤΗ ΜΕ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΣΤΟ RITZ PARIS

CELIA KRITHARIOTI: ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κεντητό ρομάντζο και στίχοι του Ελύτη

Το ντεμπούτο της στην πρωτεύουσα της υψηλής ραπτικής έκανε η ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη με ένα πολύ εντυπωσιακό σόου βραδινών φορεμάτων στο περίφημο κι εμβληματικό ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού. Η επίδειξη ήταν ενταγμένη στην Paris Couture Week και ακολούθησε πολύκροτων ντεφιλέ όπως των Dior, Chanel, Gaultier, Εlie Saab κ.α. Η αίθουσα στο Salon Vendome ήταν κατάμεστη από σημαντικούς δημοσιογράφους μόδας, στυλίστες και bloggers και η ίδια η δημιουργός δήλωσε κατασυγκινημένη εκπληρώνοντας ένα όνειρο ζωής: να δείξει τη δουλειά της στο Παρίσι.

«Από μικρό παιδί παρακολουθούσα τα ντεφιλέ των μεγάλων παριζιάνικών οίκων και πάντα ονειρευόμουν να έρθει αυτή η στιγμή» δήλωσε. Η συλλογή της για την άνοιξη/ καλοκαίρι 2017 είχε τίτλο «Les Fleurs du bien» και ήταν μια ωδή στον ρομαντισμό. Πρωταγωνίστησαν τα ουδέτερα και  παλ χρώματα, οι διαφάνειες, οι φίνες γαλλικές δαντέλες, τα περίτεχνα κεντήματα, τα ελληνικά «κοφτά», τα φτερά και τα χειροποίητα κρόσσια. Είδαμε και έντονο κίτρινο, όπως ο ελληνικός καλοκαιρινός ήλιος, baby blue όπως ο ουρανός, ροζ, όπως το ηλιοβασίλεμα μιας καλοκαιρινής ημέρας.

«Λένε πώς όταν ανθίζουν τα λουλούδια, ανθίζει και η ελπίδα. Θεωρώ πώς, στη δυσκολία των καιρών, οφείλουμε να προβάλλουμε την αθωότητα, να αναδεικνύουμε την ομορφιά και να λειτουργούμε με θετική ενέργεια». Με τον στίχο του Οδυσσέα Ελύτη «παρά λίγη καρδιά, ο κόσμος θα ήταν άλλος», ξεκινούσε το σημείωμα που μοιράστηκε στους καλεσμένους. Δείτε στιγμιότυπα και θαυμάστε τα ρούχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View