Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Άφησε βαθμούς στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός

Σουπερλίγκ: Άφησε βαθμούς στην Κέρκυρα ο...

Οι "πράσινοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την τοπική ομάδα

«Ξύπνησε» αργά ο Παναθηναϊκός, που για 65 λεπτά δεν είχε φανεί στον αγωνιστικό χώρο και τελικά έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα στο νησί των «Φαιάκων», στο προτελευταίο χρονικά ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μπεργκ έδωσε προβάδισμα στο «τριφύλλι» στο 22΄, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε στο 29΄ ο Επστάιν.

Αν εξαιρέσει κανείς το πολύ όμορφο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ που πέτυχαν οι «πράσινοι» στο 22΄ η ομάδα του Ουζουνίδη άφησε να περάσουν 65 λεπτά στο ματς χωρίς να δείξουν απολύτως τίποτα στον αγωνιστικό χώρο.

Με τους περισσότερους παίκτες σε κακή μέρα και πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή οι φιλοξενούμενοι δε μπορούσαν να βγάλουν ούτε μία καλή επιθετική προσπάθεια κι όταν αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να παίξουν πιο οργανωμένα ήταν ήδη αργά.

Κάθε ομάδα που πιέζει ψηλά τον Παναθηναϊκό του δημιουργεί προβλήματα. Έτσι έκανε και η Κέρκυρα και κατάφερε στο πρώτο μέρος να μην επιτρέψει στους «πράσινους» να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί προς την εστία του Κουτζαβασίλη.

Ο πιο ποιοτικός παίκτης του «τριφυλλιού» στη μεσαία γραμμή, όμως, Λούκας Βιγιαφάνιες, κατάφερε με ασίστ... πάρε βάλε στον Μπεργκ στο 22΄ να δώσει τη δυνατότητα στο Σουηδό με άψογο τελείωμα να βάλει μπροστά τους «πράσινους» στο σκορ (1-0).

Ήταν η μοναδική αξιόλογη προσπάθεια των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη στο πρώτο μέρος, στη μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου οι «πράσινοι» υπέπεσαν σε πάρα πολλά αβίαστα λάθη στη μεσαία γραμμή.

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική η Κέρκυρα κατάφερε να απαντήσει άμεσα. Ο Επστάιν στο 29΄ πέρασε... σα σταματημένο τον Μαρινάκη, πρόλαβε το τάκλιν του Ευαγγέλου και με πλασέ ισοφάρισε (1-1).

Βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων, ο Ουζουνίδης, έβαλε τον Λέτο με το ξεκίνημα του δεύτεροπυ μέρους αντί του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Τα σχέδια του προπονητή του Παναθηναϊκού, όμως, χάλασαν αμέσως, καθώς μετά τον Χουλτ και ο Αργεντινός ένιωσε ένα τράβηγμα περίπου 12 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κι αντικαταστάθηκε από τον Χατζηγιοβάννη.

Μετά το 65΄ το ματς πήρε πιο γρήγορο ρυθμό, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να βγάζουν περισσότερη ενέργεια και διάθεση για να επιτεθούν.

Στο 69΄ οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ με τον Μπεργκ να «κρεμάει» τον Κουτζαβασίλη, αλλά ο Βενέτης με κεφαλιά έδιωξε προ της γραμμής.

Συνέχισε να πιέζει ο Παναθηναϊκός και στο 73΄ ο Σπίνουλας ανέκοψε την τελευταία στιγμή τον Βιγιαφάνιες, πριν ο τελευταίος πλασάρει από το ύψος του πέναλτι.

Σε μόνιμη θέση άμυνας βρίσκονταν στα τελευταία 15 λεπτά οι «Φαίακες», που έδειξαν σημάδια κόπωσης, ωστόσο, κατάφεραν να πάρουν το βαθμό.

Γκολ: Επστάιν 29’ / Μπεργκ 22’

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ.Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (88΄ Γεωργίου), Σπίνουλας, Γκόμες, Ανδρεόπουλος (75΄ Νίκιτς), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (81΄ Κόντος), Ντιόγκο, Ντουαλά

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Χουλτ (33΄λ.τ. Χουχούμης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (46΄ Λέτο, 60΄λ.τ. Χατζηγιοβάννης)), Μπεργκ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Βαθμό ο Λεβαδειακός μετά από σχεδόν δύο μήνες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports