Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή θέλει να επιστρέψει σ...

Σήμερα κόντρα στην Κηφισιά

Η Παναχαϊκή θέλει να αφήσει πίσω τα προβλήματα από τις αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών, προκειμένου να φύγει με βαθμούς από το Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά. Οι δύο ομάδες  ζητούν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Η Κηφισιά ισοβαθμεί με Φοίνικα και Ηρακλή στην 5η θέση με 22 βαθμούς και στοχεύει στην έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα που θα την διατηρήσει μέσα στην πρώτη 6αδα της βαθμολογίας.

Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Κυζίκου με 3-1 σετ. Στον Α΄γύρο στην Πάτρα η Κηφισιά γνώρισε την ήττα από την Παναχαϊκή στο πρώτο ματς της σεζόν που έγινε στο Κουκούλι.

Ο πασαδόρος της Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης είπε: «Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται πιο χαμηλά από την Κηφισιά στην βαθμολογία. Μας έχει κερδίσει στο πρώτο γύρο κάτι που δείχνει ότι η Παναχαϊκή είναι ένας αξιόλογος  αντίπαλος.

Έχουν αλλαγές στο ρόστερ τους,  ενώ εμείς αντιμετωπίζουμε κάποια μικρά προβλήματα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, τότε μπορούμε να ελπίζουμε στη νίκη».

Η Παναχαϊκή προέρχεται από τις δύο ήττες στους αγωνες με τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και προσπαθεί να προσαρμοστεί μετά την αποχώρηση του Σορμάζ.

Βασικός ακραίος θα αγωνιστεί ο Kωστόπουλος. Η Παναχαϊκή θέλει βαθμό ή βαθμούς αρχικά για την παραμονή και μετά για το θαύμα της 8αδας.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγώτης Παπαδόπουλος είπε: «Η Κηφισιά έχει πολύ καλή ομάδα. Έχει ρυθμό και έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Κι εμείς έχουμε κάνει καλές εμφανίσιες με τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας και είμαι αισιόδοξος πως θα το επαναλάβουμε και με την Κηφισιά.

Με την αποχώρηση του Σορμάζ έχουμε λιγότερες λύσεις στον πάγκο αλλά εδώ που βρισκόμαστε οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι το τέλος».

*Σε 5 αγώνες πρωταθλήματος η Κηφισιά προηγείται στις νίκες με 3-2, ενώ στον Α΄γύρο επικράτησε η Παναχαϊκή 3-1 σετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή επικράτησε με 3-1 σετ της Κηφισιάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports