Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΠΟ ΚΟΡΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α...

Ραντεβού στο Συνεδριακό στις 4 Φεβρουαρίου

Αρχίζει τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, η προπώληση των εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με το γενικό τίτλο  “Συνάντηση”, που ετοιμάζει η «Πολυφωνική», για τις 4 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών. Ο πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής θα παρουσιάσει έργα του Μίκη, τα οποία θα ερμηνεύσει η Σοφία Μανουσάκη.

Σημειώνει ο Μίκης Θεοδωράκης, απευθυνόμενος στο Στέφανο Κορκολή:

«Γνωρίζω πόσο δύσκολο και σπάνιο είναι, αλλά συνάμα και πόσο ευγενικό και μεγαλόψυχο, να αναγνωρίζει κάποιος σπουδαίος και ξεχωριστός καλλιτέχνης του δικού σου διαμετρήματος, ένα συνάδελφο του όπως εγώ.

Για το λόγο αυτό η συγκίνηση μου για την εκτίμηση και την αγάπη σου στο έργο μου, είναι βαθιά.

Σκέφτομαι, ότι όταν η αγάπη σμίξει με το ταλέντο, τότε το αποτέλεσμα γίνεται συγκλονιστικό, μιας και υπάρχει ακόμα και η στέρεη μουσική αγωγή, που μας οδηγεί στην πλήρη κατανόηση του μουσικού έργου, με αποτέλεσμα την αποκάλυψη της πεμπτουσίας του.

Είμαι βέβαιος ότι στο πρόσωπο σου η μουσική μου θα βρει έναν ιδανικό ερμηνευτή και πρεσβευτή της, προς το Ελληνικό και το διεθνές κοινό. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία».

Στη συναυλία, θα μετάσχουν και οι χορωδίες της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, ΜΙΚΤΗ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], ΝΕΑΝΙΚΗ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, πιάνο: Αλμπένα Πενκόβα], ΠΑΙΔΙΚΗ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά].

Μεγάλος χορηγός: WEST AE. Aργυροί χορηγοί: Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ, DUR, Χορηγοί: ART GROUP- Κομμωτήριο-Κορίνθου 211, ΜΠΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ξύλινα δάπεδα, Laminate, ΦΩΤΕΙΝΗ- γάμος, βάπτιση.

Τα εισιτήρια [ανάριθμα για πλατεία και εξώστη] θα προπωλούνται από τα καταστήματα ‘’discover YOUR WAY’’, Οπτικά ‘’ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ’’, Βιβλιοπωλείο ‘’Ροδόπουλος’’, LOAD Πανεπιστημιακό βιβλιοπωλείο [Πάρκο Ειρήνης, Πανεπιστήμιο] και στα γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248, καθημερινά πρωί και απόγευμα].

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture