Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΩΝ ΖΙZEL BUNDCHEN ΚΑΙ TOM BRADY ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΩΝ ΖΙZEL BUNDCHEN ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φυσιολατρία και νεοκλασική γαλήνη

O 39χρονος καλιφορνέζος κούκλος και σούπερ σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και των New England Patriots Tom Brady και η πάμπλουτη 36χρονη βραζιλιάνα «θεά» του μόντελινγκ Zizel Bundchen με τα δυο παιδιά τους, δεν μένουν βέβαια «όπου κι όπου». Πριν μια εξαετία, δηλαδή ένα χρόνο μετά το γάμο τους, απέκτησαν έδρα στο Λος Αντζελες και συγκεκριμένα στη γειτονιά Brentwood που «κοιτάζει» αμφιθεατρικά τον Ειρηνικό Ωκεανό. Χάρη στη φανατική οικολόγο supermodel, έχτισαν ένα νεοκλασικό ρουστίκ παλάτι μέσα σε πελώρια καταπράσινη έκταση, που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

 

Με ειδικό σύστημα ύδρευσης και ενέργειας που σέβεται τη φύση και φυσικά υλικά από την περιοχή, το σπίτι «δανείστηκε» κυρίως την αισθητική γαλλικού chateau «μπλεγμένη» με στοιχεία της αμερικάνικης παράδοσης. «Ντυμένη» με φυσική πέτρα και γεμάτο «καρό» πορτοπαράθυρα με μπρονζέ σκελετούς η κατοικία εντυπωσιάζει με το μέγεθός της, δίχως να θεωρείται κραυγαλέα.

Διαθέτει τέσσερα καθιστικά, αρχοντικό αίθριο εισόδου, χώρο βιβλιοθήκης- αναγνωστηρίου, αίθουσα μπιλιάρδου, τεράστιο γυμναστήριο, σάλα breakfast, «αμερικάνικη» οικογενειακή κουζίνα, μπάνιο στην ταράτσα κ.α. Οι τόνοι που δεσπόζουν είναι κυρίως ουδέτεροι, ενώ στην διαχρονική επίπλωση χρησιμοποιήθηκαν παλαιωμένο δέρμα, βελούδο, λινό και μετάξι.

Οι εξωτερικοί χώροι είναι πάντως τελικά που κλέβουν τις εντυπώσεις αφού η πισίνα «αγκαλιάζει» τη μια πλευρά του κήπου διαθέτοντας και σπιτάκι-«καμπάνα» ενώ έχουν φυτευτεί πολλά φρούτα και λαχανικά για το καθημερινό μενού της οικογένειας. Υπάρχει και κοτέτσι για φρέσκα αβγά. «Η Ζιζέλ είναι η μάνα-γη!» αναφέρουν ο αρχιτέκτονας και ο διακοσμητής του σπιτιού υπογραμμίζοντας την οικολογική λογική όλου του project. Oπως εξήγησε η ίδια η βραζιλιάνα καλλονή στο περιοδικό διακόσμης AD: «Μου αρέσουν οι απλοί, ζεστοί και γαλήνιοι ιδιωτικοί χώροι. Θέλω το περιβάλλον καθαρά σπιτικό, δηλαδή να μπορείς να χαλαρώσεις όχι να νιώθεις πως κινείσαι σε εκθεσιακό χώρο». Ανεση αλλά όχι επίδειξη δηλαδή. «Αγαπημένο μου σημείο είναι βέβαια ο κήπος. Είναι σημαντικό τα παιδιά να γνωρίζουν από πού προέρχεται η τροφή» καταλήγει η Ζιζέλ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View