Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 19 Γενάρη η δραματική περιπέτεια "Πάση Θυσία" με Τζεφ Μπρίτζες, Μπεν Φόστερ και Κρις Πάιν

Έρχεται 19 Γενάρη η δραματική περιπέτεια...

Αναμένεται για προβολή και στην Πάτρα, σε διανομή της Tanweer

To διαφημιστικό του trailer προβάλλεται ήδη στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε ενώ οι κριτικές που συνοδεύουν την ταινία από την έξοδο της στις ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα θετικές.

Οι μέχρι τώρα εισπράξεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού έχουν ξεπεράσει τα 27 εκατομμύρια δολάρια, νούμερο μεγάλο για ανεξάρτητη ταινία.

Ο λόγος για το «Hell or High Water – Πάση Θυσία», που συμμετείχε στο διαγωνιστικό Τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2016, φιγουράρει ήδη σε βραβεία πολλών κριτικών ενώσεων ενώ είχε και 3 Υποψηφιότητες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, καλύτερης ταινίας – Δράμα, καλύτερου σεναρίου και καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον εξαιρετικό Τζεφ Μπρίτζες, ο οποίος έλαβε υποψηφιότητα Β’ Ανδρικού Ρόλου και στα υψηλού κύρους Screen Actor Guild Awards, του Σωματείου δηλαδή Αμερικανών Ηθοποιών έχοντας πολλές ελπίδες να είναι υποψήφιος και στα Όσκαρ.

Ο Μπρίτζες τιμήθηκε από το National Board of Review με το βραβείο καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου ενώ συνολικά η ταινία είναι και στην επίσημη λίστα με τις Καλύτερες Ταινίες του 2016.

Το φιλμ «Πάση Θυσία - Hell or High Water», έχει σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Μακένζι σε σενάριο του Τέιλορ Σέρινταν, και εκτός του Τζεφ Μπρίτζες, πρωταγωνιστούν οι Κρις Πάιν, Μπεν Φόστερ και Τζιλ Μπίρμιγχαμ.

Η ταινία «Πάση Θυσία» («Hell Or High Water») είναι μια σύγχρονη, δραματική περιπέτεια, με χώρο δράσης το Δυτικό Τέξας, όπου οι διαφορές μεταξύ εντίμων και παρανόμων έχουν θολώσει πέρα από κάθε δυνατότητα αναγνώρισης.

Ο 67χρονος σήμερα Μπρίτζες έχει βραβευτεί με Όσκαρ για το «Crazy Heart». Ο 50χρονος Σκωτσέζος σκηνοθέτης Ντέιβιντ Μακένζι έχει υπογράψει τα φιλμ «Hallam Foe», «Young Adam» και «Starred Up». Το σενάριο είναι του Τέιλορ Σέρινταν («Sicario»).

Σε μια ιστορία για τη σύγκρουση της Παλαιάς με τη Νέα Δύση, δυο αδέλφια, ο Τόμπι (Κρις Πάιν), ένας συνηθισμένος, διαζευγμένος πατέρας που προσπαθεί να φτιάξει μια καλύτερη ζωή για το γιο του, και ο Τάνερ (Μπεν Φόστερ), ένας ευέξαπτος, πρώην κατάδικος θα συνεργαστούν, για να ληστέψουν τα υποκαταστήματα της τράπεζας που έχει κάνει κατάσχεση στην οικογενειακή τους περιουσία. Οι ένοπλες ληστείες είναι η τελευταία τους ελπίδα, να πάρουν πίσω το μέλλον που -δυνάμεις πέρα ​​από τον έλεγχό τους- τους πήραν κάτω από τα πόδια τους.

Η εκδίκηση φαίνεται δική τους μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούν στο στόχαστρο ενός αμείλικτου, αθυρόστομου Τεξανού Ranger (Τζεφ Μπρίτζες) που ψάχνει για έναν τελευταίο θρίαμβο, την παραμονή της συνταξιοδότησης του. Καθώς τα δυο αδέλφια σχεδιάζουν μια τελευταία ληστεία που θα ολοκληρώσει το σχέδιο τους, τα πάντα θα κορυφωθούν σε μια τελική αναμέτρηση, ανάμεσα στον τελευταίο έντιμο άνθρωπο του νόμου και τα δυο αδέρφια, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, πλην της οικογένειας τους.

Η ταινία «Πάση Θυσία» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα) στις 19 Ιανουαρίου 2017 σε διανομή από την Tanweer.

*Το έγκυρο Variety έγραψε για την ταινία πως πρόκειται για μία συναρπαστικά καλή ταινία!

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture