Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή για την Λάρισα

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες με ανατ...

Η ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 της Βέροιας στο Αρένα

Παρότι έπαιξε με δέκα παίκτες για περισσότερη από μισή ώρα, η ΑΕΛ έκανε κατάθεση ψυχής και κατάφερε να... τουμπάρει (2-1) τη Βέροια. Δέκατο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την ομάδα της Ημαθίας!

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ΑΕΛ κόντρα στην Βέροια με τους "βυσσινί" να φτάνουν στην επικράτηση 2-1 με ανατροπή καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος μπόρεσαν με αντεπίθεση διαρκείας να βάλουν δυο γκολ και να πάρουν το τρίποντο.

Ένα αρκετά σημαντικό τρίποντο τόσο για τον τρόπο που ήρθε αφού η ΑΕΛ έπαιζε και με δέκα παίκτες από το 58' λόγω σωστής αποβολής του Ντοντό αλλά και γιατί ήρθε επί μιας ομάδας που είχε τους ίδιους στόχους με τους "βυσσινί".

Επίσης στην Λάρισα είχαν ανάγκη απ' αυτή τη νίκη καθώς ήταν η πρώτη μετά τις 29 Οκτωβρίου αλλά και η πρώτη στα πέντε παιχνίδια που βρίσκεται ο Σάκης Τσιώλης στον πάγκο και φυσικά θα τονώσει την ψυχολογία των "βυσσινί".

Από την άλλη η Βέροια "βυθίστηκε" ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία και αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες ώστε να ενισχυθεί πολύ δύσκολα θα προλάβει το τρένο της παραμονής.

Γκολ: 54' Γκαγέγο, 82' Ναζλίδης/45+8' Κάλβο

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας (46' Κουτσιανικούλης), Μονιάκης, Φατιόν, Μασαλέσα, Ντοντό, Ντέλετιτς, Ικάουνιεκς (46' Γκαγέγο), Ναζλίδης (88' Τικίτο)

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν (79' Μίλιεβιτς), Ασίγκμπα, Καλί, Χαροντάκης, Λινάρδος, Μπαλάφας, Άρσε, Σαρπόνγκ (63' Βασιλαντωνόπουλος), Κάλβο, Καπετάνος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Σπουδαίος βαθμός για τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports