Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Η ένδειξη "πωλείται" έχει μπει εδώ και λίγες μέρες στη βιτρίνα γνωστού καφέ της πόλης

Πάτρα: Η ένδειξη "πωλείται" έχ...

Στο κάτω μέρος της πλ. Όλγας, στη Ρ. Φεραίου

Πολύ καλός καφές και ωραίος χώρος. Αυτά είναι μερικά από τα θετικά σχόλια για το μπαρ, καφέ, ρέστωραντ «Chaplin» στην Ρήγα Φεραίου 40, στην Πάτρα με έμβλημα και ονομασία του τον θρυλικό «Σαρλό» του ασπρόμαυρου Αμερικανικού κινηματογράφου Τσάρλι Τσάπλιν.

Ο χώρος που διατηρεί και σελίδα στο facebook, είδαμε εδώ και λίγες μέρες να έχει αναστείλει τη λειτουργία του και στην βιτρίνα του να έχει μπει η ένδειξη «Πωλείται».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο καφέ έως και τις μέρες των Χριστουγέννων ήταν ανοικτό κανονικά και μάλιστα συμμετείχε μαζί με τους άλλους καταστηματάρχες του σημείου στον δικό τους πρωτότυπο γιορτινό στολισμό με φωτεινές γιρλάντες – αψίδες.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Ενδεχομένως ο ιδιοκτήτης του «Chaplin» να το μεταφέρει κάπου αλλού. Πάντως είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο καφέ που είχε και καρέκλες και καθίσματα και επί της πλατείας Όλγας να είναι εδώ και λίγες μέρες κλειστό.

Να θυμίσουμε πως ένα ακόμα γνωστό καφέ είχε κλείσει στην περιοχή της πλ. Όλγας, το καφέ Διεθνές, τέτοιες μέρες στις αρχές του 2016, μετά από περίπου 18 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Δυστυχώς τα έξοδα και υποχρεώσεις για τους ιδιοκτήτες, από ενοίκια έως εισφορές, κ.α. αποδεικνύονται πλέον μέσα στη κρίση, πολύ δύσκολο να καλυφθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά