Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Πατρινοί μέσω του Lepanto είδαν την Πρωτοχρονιάτικη γιορτή με Καρύδη, Μαραβέγια και Αθερίδη στο Θησείο

Οι Πατρινοί μέσω του Lepanto είδαν την Π...

Καλές γενικά εντυπώσεις άφησε η Πρωτοχρονιάτικη μεγάλη γιορτή στην Αθήνα

Καλές εντυπώσεις άφησε η Πρωτοχρονιάτικη μεγάλη γιορτή στο Θησείο, στην Αθήνα με φόντο την φωτισμένη Ακρόπολη, και τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό την ώρα της αλλαγής του χρόνου και του ερχομού του 2017.

Οι ηθοποιοί Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης παρουσίασαν με κέφι και χαμόγελο, φορώντας τα παλτά τους λόγω του ψύχους, το εορταστικό πρόγραμμα. Η Σμαράγδα Καρύδη φορούσε πάντως ένα αστραφτερό, γιορτινό σύνολο από μέσα. Η γιορτή που μεταδόθηκε, όπως είχε γραφτεί από το κανάλι Action24, συνεχίστηκε έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, και η κύρια ατραξιόν ήταν το περίπου ημίωρο πρόγραμμα με τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό με καταγωγή από το Αγρίνιο και κριτή του The Voice στο κανάλι του Σκάι, Κωστή Μαραβέγια και τη Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Ο Μαραβέγιας τραγούδησε μεταξύ άλλων τα κομμάτια «Που να βρω μια να σου μοιάζει», «Ζεστό κρασί», «Άσε με να μπω» και παρά κάποιες μικροαναποδιές όπως ένα μουσικό όργανο που δεν ήταν καλά ρυθμισμένο και δεν έπαιζε, όλα κύλησαν ομαλά και ο ίδιος άρεσε αν και είναι αλήθεια πως η δική του εμφάνιση θα έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερη χρονικά. Η Big Band του Δήμου Αθηναίων παρέμεινε στη σκηνή και μετά τον Μαραβέγια και συνόδευσε τέσσερις νέους και αρκετά καλούς τραγουδιστές σε ξένα τραγούδια, τους Βικτωρία Ταγκούλη, Άννα Φιλιππάκη, Νίκο Ζαδέ και Ιάσωνα Μανδηλά.

Τον Τάκη Ζαχαράτο που είχε αναγγελθεί για την μικρή σκηνή, δεν τον είδαμε τουλάχιστον στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, είδαμε όμως την Orchestra Laou Laou με επικεφαλής ερμηνεύτρια την Βίκυ Καρατζόγλου και τους Ειρήνη Αναστασίου, Λεωνίδα Μαριδάκη, Μέλιο Κατσαμάκη, που έπαιξαν και τραγούδησαν καθισμένοι.

Η σκηνοθετική επιμέλεια της βραδιάς ήταν της Ελένη Γκασούκα και η μουσική επιμέλεια του Πάνου Σουρούνη, ενώ στα κείμενα είχε συνεργαστεί ο Θοδωρής Αθερίδης. Η όλη βραδιά ξεκίνησε μετά τις 22:00 στη μικρή σκηνή με τη Μαριέττα Φαφούτη ενώ στις 22:50 τη σκυτάλη πήρε η Μαρίζα Ρίζου.

Στη μεγάλη σκηνή, με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη, στις 23:45 πήραν τη σκυτάλη οι Dreamy Whispers, οι οποίοι και έδωσαν τον ρυθμό για την αλλαγή του χρόνου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στο μεταξύ για άλλη μία χρονιά ο Δήμαρχος Αθηναίων με το λόγο του λίγο έλειψε να χάσει το μέτρημα για το νέο έτος. Ουσιαστικά ο κ. Καμίνης και οι κ.κ. Αθερίδης και Καρύδη άρχισαν την αντίστροφη μέτρηση στο…παρά τέσσερα!

Τέλος η ΕΡΤ συνδέθηκε μόλις για είκοσι λεπτά διακόπτοντας ένα πρόγραμμα που είχε με τους Χονδρό και Λιγνό του παλιού κλασικού Αμερικανικού κινηματογράφου!

*Στην Πάτρα και την Αχαΐα όσοι θέλησαν να ψάξουν να βρουν και να δουν όλο το εορταστικό πρόγραμμα από το Θησείο της Αθήνας, συντονίστηκαν με το περιφερειακό κανάλι Lepanto στη Ναύπακτο στο οποίο συνεργάζονται και Πατρινοί δημοσιογράφοι.

Το Lepanto είχε σύνδεση με το Action24 κι έτσι όσοι τηλεθεατές ήθελαν και ήταν πολλοί από την περιοχή της Πάτρας, παρέμειναν στους δέκτες και απόλαυσαν το μουσικό πρόγραμμα και τις εικόνες της Πρωτοχρονιάς από το Θησείο.

Οι φωτό είναι από την ανάρτηση του σάιτ cnn.gr, από eurokinissi.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture