Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε το 1ο Κύπελλο Χριστουγέννων Μπάντμιντον

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε το 1ο Κύπελλο Χριστο...

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 27/12 με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Κύπελο Χριστουγέννων Μπάντμιντον που διοργάνωσε ο Απολλώνιος Πατρών στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ Ολυμπιονίκης Τόφαλος. Η διοργάνωσή είχε μεγάλη επιτυχία και γιορτινό χαρακτήρα καθώς στους αγώνες συμμετείχαν για πρώτη φορά και αθλητές κάτω των 9 χρονών.

Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές. Το αγωνιστικό κομμάτι έδειξε πως νέα ταλέντα θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες αλλά και πως το Μπάντμιντον μεγαλώνει καθώς το γήπεδο γέμισε από ρακέτες, φτερά και πολλές παιδικές φωνές.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι μικροί αθλητές του Απολλώνιου της ΝΕΠ και του Φ.Ο Πύργου και η συμμέτοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς περισσότεροι από 80 αθλητές αγωνίστηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Κύπελλο. Στους αθλητές μίλησε ο σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Πατρέων κ. Τάκης Πετρόπουλος ο οποίος έδωσε συμβουλές στους μικρούς αθλητές αλλά και ευχές για την νέα χρονιά. Επίσης στους αθλητές μίλησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης παίχτης Μπάσκετ και αρχηγός του ΠΑΟΚ όπου έκανε και την απονομή στην κατηγορία κάτω των 9 χρονών. Στους αγώνες παραβρέθηκαν παλιοί αθλητές Badminton (Βετεράνοι)  αλλά και αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων που αγωνίστηκαν φέτος στην Α1 κατηγορία με την ομάδα της ΝΕΠ κατακτώντας την 4η θέση οι οποιοι βοήθησαν πολύ στην διαιτησία αλλά και διεξαγωγή των αγώνων και τους ευχαριστούμε πολύ. Τέλος ευχές έδωσε  ο κ. Δημήτρης  Κολοκυθάς πρόεδρος του Απολλώνιου

Σήμερα ξεκινούν οι αθλητές μας Κτενάς Γιώργος και Δεληβοριά Χριστίνα ΝΕΠ τους αγώνες τους στο Ελλάς open που πραγματοποιείτε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών 28-29 /12 και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Αυτή είναι κ η τελευταία διοργάνωση για να κλείσει η φετινή αγωνιστική μας χρονιά.

 

Τέλος οι αθλητές, οι προπονητές και η διοίκηση των τμημάτων Μπάντμιντον Πάτρας ΝΕΠ και Απολλώνιου Πατρών σας εύχονται χρόνια πολλά ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και Χαρά σε όλο τον Κόσμο. Καλή Χρονιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports