Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Ήττα στο φινάλε για την Λευκάδα από τα Τρίκαλα

Α1 μπάσκετ: Ήττα στο φινάλε για την Λευκ...

Η Δόξα ηττήθηκε με 80-72 από τους Θεσσαλούς

Μεγάλη νίκη που τη βάζει σε πλεονεκτική θέση έναντι της Δόξας Λευκάδας στη μάχη της παραμονής στην Α1 πέτυχαν τα Τρίκαλα και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς επικράτησαν των νησιωτών 80-72. Τρομερή εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο στην οποία και έτρεξαν επιμέρους σκορ, 29-12.

Τσαγκαράκης και Εζιούκου (στο ντεμπούτο του) έδωσαν στα Τρίκαλα από νωρίς το προβάδισμα και η ομάδα του Καστρίτη έκλεισε την πρώτη περίοδο στο 14-18.

Το ξέσπασμα του Ταπούτου στη δεύτερη άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης, έβαλε μπροστά τη Δόξα, αλλά δεν της έδωσε και μια διαφορά, έστω μικρή.

Οι Θεσσαλοί έμειναν κοντά, ξεκίνησαν άσχημα το δεύτερο μέρος και έδωσαν το δικαίωμα στους νησιώτες να βρεθούν κοντά σε διψήφια διαφορά. Μια διαφορά που έχασαν στις αρχές της τέταρτης περιόδου.

Τα Τρίκαλα έτρεξαν ένα σερί 10-0, πέρασαν μπροστά, βρέθηκαν στο +8 (64-72) με τρίποντο του Κάφεϊ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη τους, ήταν τεράστια. Και για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για την περίπτωση που στο τέλος της περιόδου ισοβαθμήσουν με την Δόξα, την οποία υποδέχονται στον Β' γύρο.

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 39-38, 60-51, 72-80

Δόξα Λευκάδας (Μαρκόπουλος): Ψαθάς 1, Αμποτ 2, Πεταλωτής, Σκοτ 9, Δεμερτζής 2, Ταπούτος 16, Μπασάμπε 11, Ντόμπλας 12, Ρόμπινσον 16, Τσαλδάρης 3.

Τρίκαλα (Καστρίτης): Εζιούκου 1, Κάφεϊ 14, Λίποβι 25, Μπιρούτα 9, Τσαγκαράκης 14 (7ρ.), Πουλιανίτης, Μπάρλοου 10, Καλλές, Χότον 7, Βαρυτιμιάδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Συνέχεια στο σερί με "κατοστάρα" για τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports