Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Μια εναλλακτική μορφή θεραπείας και χαλάρωσης του σώματος, με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία

Μια εναλλακτική μορφή θεραπείας και χαλά...

...ενισχύστε την αντοχή και την ενέργειά σας

Είναι μια εναλλακτική μορφή θεραπείας και χαλάρωσης του σώματος, με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία και θεωρείται ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενισχύσετε την αντοχή και την ενέργειά σας. Τα οφέλη του όμως επιτυγχάνονται μόνο όταν εφαρμόζονται από έμπειρους επαγγελματίες και σε απόλυτα εξειδικευμένους χώρους. Ο λόγος για το μασάζ που μπορεί να θεωρείται από κάποιους πολυτέλεια, στην πραγματικότητα όμως, το σωστό μασάζ είναι ανάγκη για κάθε άνθρωπο που θέλει να τηρεί το "νους υγιής εν σώματι υγιεί". Τα οφέλη του επαγγελματικού μασάζ που παρέχει το μοναδικό εξειδικευμένο Κέντρο Μασάζ MoreA στην Πάτρα είναι αποδεδειγμένα - μεταξύ άλλων:

1. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία διοχετεύει με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά τα κύτταρά μας.

2. "Κινητοποιεί" το λεμφικό σύστημα, το οποίο αποβάλλει τα απόβλητα του οργανισμού μας.

3. Τονώνει το ανοσοποιητικό: Μια συνεδρία μασάζ 60 λεπτών φαίνεται πως ενεργοποιεί τα λεμφοκύτταρα που καταπολεμούν τους ιούς και τα βακτήρια. Το μασάζ καταπολεμά τις φλεγμονές, τις αλλεργίες και το άσθμα.

4. Χαλαρώνει τους μύες: Ο πόνος στον αυχένα ή τη μέση οφείλεται συχνά στην πίεση της δουλειάς και την λανθασμένη στάση του σώματος. Το μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην απελευθέρωση της έντασης από τους μύες διευκολύνοντας την παροχή οξυγόνου και συντελώντας στη γρηγορότερη επανάκαμψή τους. Όπως υποστηρίζουν θεραπευτές, όσοι πάσχουν από χρόνιο πόνο που οφείλεται σε αρθρίτιδα, ινομυαλγία, δισκοπάθεια, εκφυλιστικές αρθρώσεις κ.α. μπορούν να βρουν ανακούφιση μετά από λίγες μόνο συνεδρίες. Μειώνει αποτελεσματικά το φαινόμενο των σφιγμένων μυών.

5. Μειώνει το στρες: Βοηθά στην απελευθέρωση των σημείων πίεσης, με αποτέλεσμα να μειώνεται το στρες γιατί μειώνει την παραγωγή της ορμόνης του άγχους, επίσης, αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, μέχρι και κατά 50%, ενισχύοντας παράλληλα τις ορμόνες που δημιουργούν το αίσθημα ευχαρίστησης, σεροτονίνη και ντοπαμίνη. 
6. Ανακουφίζει από τον πόνο: Έχει παρατηρηθεί ότι το μασάζ σε μια πληγείσα περιοχή, μπορεί να μπλοκάρει τα σήματα πόνου από το να φτάσουν στον εγκέφαλο. Η ιδέα αυτή ονομάζεται «Θεωρία Ελέγχου της Πύλης». Η πορεία των σημάτων πόνου, ξεκινά από την πληγείσα περιοχή, προχωρά στο νωτιαίο μυελό και καταλήγει στον εγκέφαλο. Μειώνει το πόνο που προέρχεται από χρόνια προβλήματα όπως η αρθρίτιδα, η ισχιαλγία και οι μυϊκοί σπασμοί. Οι μυϊκοί σπασμοί στον αυχένα, μας δημιουργούν πονοκεφάλους. Με ένα καλό μασάζ στην περιοχή, του λύνουμε το πρόβλημα.

7. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου: Το τακτικό μασάζ, ηρεμεί το μυαλό και αυτό βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, το σώμα βρίσκεται σε χαλαρωτική θέση, κάτι που συντελεί σε μια γενικότερη ηρεμία. Επιπλέον, σύμφωνα με μελέτες, το μασάζ αυξάνει τα κύματα του εγκεφάλου που συνδέονται με βαθύ ύπνο. Γι’ αυτό και είναι εύκολο να αποκοιμηθείτε κατά τη διάρκεια του μασάζ.

8. Μειώνει το οίδημα γενικά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ειδικά.

9. Μας φτιάχνει τη διάθεση και αυξάνει την ενέργεια του σώματος. Η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος που επιτυγχάνεται με το μασάζ, αυξάνει τη ροή των θρεπτικών συστατικών στο σώμα, κάτι που έχει αντίκτυπο στο συνολικό επίπεδο ενέργειας.

10. Κάνει το δέρμα πιο λαμπερό: Το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυτό επηρεάζει τη διαθεσιμότητα των, ζωτικής σημασίας, θρεπτικών ουσιών σε όλα τα κύτταρα. Έτσι επιτυγχάνεται υγιής λάμψη στο δέρμα. Κατά τη διαδικασία του μασάζ, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και η επιδερμίδα ανανεώνεται και γίνεται πιο λαμπερή.

11. Επιτυγχάνει την αρμονική λειτουργία του μυαλού, του σώματος και της ψυχής, οδηγεί σε μεγαλύτερη χαλάρωση και σε ερωτική επιθυμία.

Εμείς, κάναμε την επίσκεψή μας στο MoreA, όπου μας ενημέρωσαν και μας ανέλυσαν όλα τα είδη μασάζ και τα αντίστοιχα οφέλη του, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το μασάζ της επιλογής μας ώστε να μπορέσουμε να το αξιολογήσουμε και να επιλέξουμε αν θα συνεχίσουμε ή όχι. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη συνειδητοποιείς ότι αυτό το μασάζ όχι μόνο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αποτελεί πραγματική ανάγκη για το σώμα και την ψυχή.

Επισκεφθείτε και εσείς το Κέντρο Μασάζ MoreA, επιλέξτε το είδος του μασάζ που έχετε ανάγκη, κάνετε μία δοκιμή και αξιολογείστε το μόνοι σας!

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και τα ειδικά πακέτα της εορταστικής περιόδου και κάντε στον εαυτό σας & στα αγαπημένα σας πρόσωπα το πιο πρωτότυπο και πιο απολαυστικό δώρο!

Info:

Τηλ.: 2610 334 533

Τριών Ναυάρχων 10, Πάτρα

morea-massage.gr

Για να ενημερώνεστε για τα νέα του MoreA, τα δώρα, τους διαγωνισμούς και τις προσφορές πατήστε like στη σελίδα MoreA στο fb.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being