Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Στο σινέ Πάνθεον από 15/12 το παιδικό φιλμ "Τραγούδα" και η ταινία για τον Ζακ Ιβ Κουστώ "Οδύσσεια"

Πάτρα: Στο σινέ Πάνθεον από 15/12 το παι...

Το animation φιλμ "Τραγούδα - Sing" θα παίζεται στις 18.00

Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην 2η αίθουσα το Πάνθεον που λειτουργεί ως κινηματογραφική, στην οδό Γούναρη και Κανακάρη στην Πάτρα, από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016.

Πιο συγκεκριμένα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά από την Πέμπτη 15/12 και έως την Τετάρτη 21/12/2016, στις 18.00 το απόγευμα θα προβάλλεται η παιδική animation ταινία με τίτλο «Τραγούδα - Sing».

Στο φιλμ που θα παιχθεί μεταγλωττισμένο στα ελληνικά (διανομή από την UIP) ακούγονται οι φωνές των: Θέμη Γεωργαντά, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνας Λιώση και του Ντένη Μακρή.

Διάρκεια: 108 λεπτά.

Υπόθεση:

Η Illumination Entertainment (το στούντιο που μας έφερε τα υπέροχα και διασκεδαστικά φιλμ Εγώ, ο Απαισιότατος, Minions, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε) και η Universal Pictures μάς υπόσχονται πολλή μουσική και ακόμα περισσότερα πασίγνωστα τραγούδια για τις φετινές γιορτές σε ένα απολαυστικό animation για μικρούς και μεγάλους.

Ο γνωστός παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς στην πρώτη του μεταγλώττιση δίνει τη φωνή του στο πολυμήχανο και πάντα υπεραισιόδοξο κοάλα Μπάστερ Μουν που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία, σε μια ερμηνεία με πολύ χιούμορ, αλλά και συγκίνηση. Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτική σειράς ΤΑΜΑΜ Γιάννης Χατζηγεωργίου (στο ρόλο του εκκεντρικού γουρουνιού Γκάντερ), Τζωρτζίνα Λιώση (η ντροπαλή ελεφαντίνα Μίνα με τη θεσπέσια φωνή) και Ντένης Μακρής (ο πιστός φίλος, το πρόβατο, ο Έντι) ζωντανεύουν μοναδικά κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, ενώ ακούγονται πάνω από 65 αγαπημένα τραγούδια της σύγχρονης ποπ σκηνής σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού που θα μας μείνει αξέχαστος!

Στις προβολές των 20.00 και 22.15 θ’ αρχίσει να προβάλλεται η Γαλλική ταινία «Οδύσσεια» που αφορά στη ζωή του ωκεανολόγου, εξερευνητή, εφευρέτη, θαλασσοπόρου και ντοκιμαντερίστα Ζακ-Ιβ Κουστό. Τον ρόλο ερμηνεύει στην ταινία ο Γάλλος σταρ Λαμπέρ Γουιλσόν ενώ συμπρωταγωνιστεί και η Οντρί Τοτού.

Σκηνοθέτης: Ζερόμ Σαλ

Σύνθεση μουσικής: Αλεξάντρ Ντεσπλά

Σχεδιασμός παραγωγής: Λοράν Οτ.

Το φιλμ σε διανομή της Seven Films προβάλλεται ήδη από την Πέμπτη 8/12 στην Αθήνα και έχει φτάσει τα σχεδόν 5.000 εισιτήρια.

Τέλος από την Πέμπτη 22/12/2016 στο Πάνθεον αναμένονται για προβολή η νέα παιδική animation ταινία της Ντίσνει «Βαιάνα» αλλά και η ελληνική κοινωνική ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης».

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 7€

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΜΑΘΗΤΙΚΟ: 6€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ: (4ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) 20€.

Τηλ. ταμείου Πάνθεον: 2610 325 778.

Στις φωτ. από την πρεμιέρα της ταινίας στο Village Cinemas στο The Mall, στο Μαρούσι, στην Αθήνα, το περασμένο Σάββατο 10/12/2016, ο Θέμης Γεωργαντάς και οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ναταλία Γερμανού και Τζώννυ Καλημέρης.

Οι φωτό μάς εστάλησαν από την UIP.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture