Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με το Γαλλοβελγικό φιλμ κινουμένων σχεδίων "Fantom Boy" συνεχίζονται οι προβολές Σινεάκ στην Αίγλη, στη Βέσο Μάρε

Με το Γαλλοβελγικό φιλμ κινουμένων σχεδί...

Στις 11 το πρωί της Κυριακής 11/12/2016

Μία ταινία Γαλλοβελγικής παραγωγής, παίρνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 τη σκυτάλη στο μαγικό κόσμο των προβολών (ΣΙΝΕΑΚ), που πραγματοποιούνται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο της ενότητας του Xειμερινού Kινητού κινηματογράφου, στην ισόγεια αίθουσα Αίγλη, στην Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Πρόκειται για την έγχρωμη ταινία, διάρκειας 84 λεπτών με τίτλο «Fantom Boy», παραγωγής 2015 που θα προβληθεί στις 11 το πρωί στο χώρο της «Αίγλης» στη VESO MARE. Την ταινία που είχε προβληθεί και στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου, υπογράφουν σκηνοθετικά οι Alain Gagnol και Jean-Loup Felicioli.

«Ο εντεκάχρονος Leo έχει μια ασυνήθιστη ικανότητα… Μαζί με τον αστυνομικό Alex αρχίζουν να καταδιώκουν τον κακό γκάνγκστερ, που θέλει να κυριεύσει τη Νέα Υόρκη με έναν ιό που στέλνει μέσω υπολογιστών. Οι δυο τους έχουν μπροστά τους μόνο 24 ώρες για να σώσουν την πόλη…».

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ακόμα μία εξαιρετική (και γεμάτη περιπέτεια) ταινία κινουμένων σχεδίων από τους παραγωγούς του εξαιρετικού "Mία Γάτα Στο Παρίσι" (Une Vie de Chat / Α Cat in Paris).

Στο «Fantom Boy» δανείζουν τη φωνή τους οι Edouard Baer, Jean-Pierre Marielle και η «Αμελί» Audrey Tautou.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture