Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουεπρλίγκ: Πέρασε και από την Λάρισα ο Ατρόμητος

Σουεπρλίγκ: Πέρασε και από την Λάρισα ο Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 2-1 της τοπικής ομάδας

Δεν σταματά πουθενά ο Ατρόμητος! Μετά την Τούμπα, η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη πέρασε από τη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ (2-1) και βρίσκεται -προσωρινά- στην 3η θέση. Συνεχίζουν απογοητευτικά οι «βυσσινί».

Λίγες ημέρες μετά τη φανταστική ανατροπή και νίκη (3-4) στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος προχώρησε και σε δεύτερη εκτός έδρας νίκη στη Super League. Αυτή τη φορά στη Λάρισα με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Η ομάδα του Περιστερίου άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Δημήτρη Λημνιού, γκολ το οποίο ήταν και το πρώτο στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο Σάκης Τσιώλης πέρασε τον Ματθαίο Μαρουκάκη στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κι αυτός τον δικαίωσε βρίσκοντας δίχτυα στο 47ο λεπτό με προβολή από κοντά μετά από προσπάθεια του Ναζλίδη.

Τελικά ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στο γκολ του Αντονί Λε Ταλέκ. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, ο Γάλλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με εξαιρετικό σουτ - παρά την προσπάθεια του Κόντορ - έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο.

Δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Super League στον πάγκο της ΑΕΛ ο Σάκης Τσιώλης. Δύο ήττες (από Παναιτωλικό και Ατρόμητο) και μία ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Βέβαια νίκησε τον Πανελευσινιακό μεσοβδόμαδα, αλλά ήταν για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα για τους "βυσσινί" σε επίπεδο πρωταθλήματος στις 29 Οκτώβρη με τη νίκη επί του Πανιωνίου στο τελευταίο ματς του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο.

Τρία ματς αήττητος ο Ατρόμητος με μία ισοπαλία και δύο διαδοχικές νίκες. Όλα αυτά τα ματς, εκτός έδρας. Εκτός έδρας σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει να γνωρίσει την ήττα η ομάδα του Περιστερίου από τις 11 Σεπτέμβρη. Τότε ο ΠΑΣ είχε επικρατήσει στα Ιωάννινα με 3-0. Έκτοτε, μετρά δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες.

Γκολ: 47' Μαρουκάκης / 45' Λημνιός, 56' Λε Ταλέκ

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Ναβάρο (63' Καπός), Ποτουρίδης, Φατιόν, Ντέλετιτς (46' Αβραάμ), Ντοντό (46' Μαρουκάκης), Ναζλίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοβ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Ούμπιδες, Μπάγκα, Λημνιός (66' Κεϊτά), Τόνσο (88' Ζησόπουλος), Μπρίτο (78' Κατράνης), Λε Ταλέκ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ξέσπασμα του Ολυμπιακού και επιστροφή στις νίκες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports