Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ξέσπασμα του Ολυμπιακού και επιστροφή στις νίκες

Σουπερλίγκ: Ξέσπασμα του Ολυμπιακού και ...

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-0 επί του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκης

Με γκολ-οφσάιντ ο Ιντέγε «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Λεβαδειακού, στις αρχές του β΄μέρους κι από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός (4-0)! 2 ο Ιντέγε, από ένα Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης.

Ολυμπιακός και Λεβαδειακός αναμετρήθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 13η αγωνιστική της Super League, προερχόμενοι αμφότεροι από νίκες (ΑΟΧ και Πανσερραϊκό αντίστοιχα) μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την αεροπορική τραγωδία στη Κολομβία και την συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε.

Οι παίκτες και η διαιτητική τριάδα του αγώνα κρατούσαν ένα πανό για τη βραζιλιάνικη ομάδα, ενώ με το πέρας του λεπτού οι φίλοι του Ολυμπιακού φώναξαν "αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε".

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο οι Πειραιώτες βρήκαν τις λύσεις στο γκολ.

Ο Ιντέγε με ψαλιδάκι έκανε το 1-0, με τον Νιγηριανό να είναι ακάλυπτος σε θέση οφσάιντ τη στιγμή που εκτελεί. Ο Γιακουμάκης με το σκορ στο 1-0 έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 61' και με γκολ των Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη και ξανά Ιντέγε ήρθε το τελικό 4-0 στο Φάληρο.

Γκολ: 48', 74' Ιντέγε, 69' Μιλιβόγεβιτς, 71' Φορτούνης

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (73' Ανδρούτσος), Ελιουνούσι (72' Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε (77' Καρντόσο).

Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (60' Βασιλείου), Μαχαίρας (73' Καλτσάς), Μέντες, Μάντζιος, Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46' Γιακουμάκης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Δεν τα κατάφερε ούτε στην Κέρκυρα η ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports