Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 πόλο: Συνέχισε με νίκες η πρώτη τετράδα

Α1 πόλο: Συνέχισε με νίκες η πρώτη τετράδα

Οι νίκες του Εθνικού επί της Χίου και του Παναθηναϊκού επί του Υδραϊκού ξεχώρισαν

Οι νίκες του Εθνικού επί της Χίου και του Παναθηναϊκού επί του Υδραϊκού ξεχώρισαν στην 6η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών. Ξεχώρισε η πρώτη τετράδα.

Ο Εθνικός έκανε τα εύκολα δύσκολα στο φινάλε του αγώνα του με τον ΝΟ Χίου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών στον Πειραιά, αλλά τελικά επικράτησε με 11-10 και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία.

Οι κυανόλευκοι του Πειραιά προηγήθηκαν και με τρία γκολ διαφορά στο τέλος της τρίτης περιόδου (8-5) με κορυφαίο σκόρερ τον Γιάννη Μπεριστιάνο (που πέτυχε 5 γκολ), αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο ο ΝΟΧ απείλησε μείωσε σε 11-9, έκανε το 11-10 και έφτασε κοντά στην ισοφάριση.

Στα δύο οκτάλεπτα του πρώτου μέρους το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Υδραϊκό, στην τυπική έδρα του πρώτου στη Γλυφάδα, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, δικαιολόγησε το χαρακτηρισμό του ως ντέρμπι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι έδειξαν την ανωτερότητά τους και νίκησαν με 11-4.

Στο τέλος του δεύτερου οκτάλεπτου το σκορ ήταν ισόπαλο 4-4, αλλά στη συνέχεια ο Υδραϊκός έπαθε μπλακ άουτ, κάτι στο οποίο συνέβαλε και η καλή άμυνα των πρασίνων, αλλά και ο τερματοφύλακάς τους Γαλανίδης.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμούς και με κορυφαίους τους δυο ξένους του (Λίντχουτ και Βάσιτς) έφτασε στη νίκη με τη μεγάλη διαφορά.

Μπορεί να μην είχε προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακός, καθώς ο Θοδωρής Βλάχος ήταν τιμωρημένος και δεν είχε οριστεί άλλος στη θέση του (στα τάιμ άουτ δινόταν οι εντολές από τον αρχηγό της ομάδας), όμως οι ερυθρόλευκοι πέρασαν πολύ εύκολα και από την έδρα του Πανιωνίου, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, όπου επικράτησαν με 17-3 και έκαναν το "6 στα 6".

Αναλυτικά:

Εθνικός - ΝΟ Χίου 11-10

Παναθηναϊκός - Υδραϊκός 11-4

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 3-17

ΝΟ Βουλιαγμένης  – ΠΑΟΚ 7-4

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Πατρών 16-5

ΝΟ Καλαμακίου - Παλαιό Φάληρο 7-11

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Βαριά ήττα για το ΝΟΠ με 16-5 από την Γλυφάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports