Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ισοπαλία στα Περιβόλια για Πλατανιά και Πανιώνιο

Σουπερλίγκ: Ισοπαλία στα Περιβόλια για Π...

Καλύτεροι οι κυανέρυθροι. 1-1 το τελικό σκορ

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, προηγήθηκε και είχε τις ευκαιρίες, όμως ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε άψογα την αποβολή-δώρο του Βαλεντίνου Βλάχου και πήρε μια ακόμα ισοπαλία (1-1) στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές, ο Πλατανιάς με τον Πανιώνιο έμειναν στο 1-1 για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Οι "κυανέρυθροι" ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως η αποβολή του Βαλεντίνου Βλάχου στο 65ο λεπτό με δεύτερο κίτρινη κάρτα άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Ο Μοχάμεντ Μπεν έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 27', όμως οι Χανιώτες κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 80ό λεπτό με τον Γιώργο Μανούσο.

Ο Πανιώνιος παρέμεινε αήττητος για 3η σερί αγωνιστική, μετρώντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες, ενώ ο Πλατανιάς αγνοεί τη χαρά της νίκης απ' την 4η αγωνιστική, όταν επικράτησε με 3-2 του Λεβαδειακού στα Περιβόλια.

Γκολ: 27' Μπεν / 80' Μανούσος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας (68' Ντίνας), Καρυπίδης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (60' Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (46' Γουνδουλάκης), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Β. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Φούντας (72' Γκιοατά), Σαββίδης (58' Μασούρας), Ανσαριφάρντ (84' Ενγκόγκ).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ Λίγκα: Ο Παναιτωλικός παίζει εκτός έδρας με τη Βέροια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports