Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ξεπέρασαν τους 250 οι κάτοικοι από την Κίμωλο που εξετάστηκαν δωρεάν από γιατρούς τεσσάρων ειδικοτήτων

Ξεπέρασαν τους 250 οι κάτοικοι από την Κ...

...στο πλαίσιο της δράσης “Σταγόνα Αγάπης” στο Αιγαίο.

Ξεπέρασαν τους 250 οι κάτοικοι από την Κίμωλο που εξετάστηκαν δωρεάν από γιατρούς τεσσάρων ειδικοτήτων (Ορθοπαιδικό, Ω.Ρ.Λ., Καρδιολόγο και Οφθαλμίατρο) οι οποίοι βρέθηκαν στο όμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων, από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της δράσης “Σταγόνα Αγάπης” στο Αιγαίο.

Η αποστολή που πραγματοποιήθηκε από την Φυσιολατρική Λέσχη Φουσκωτών “Ναυτίλος” ήταν η τρίτη μέσα στο 2016 και η 20η του Ναυτίλου συνολικά.

Στην αποστολή των 5 φουσκωτών με τα 25 άτομα, που ξεκίνησε από το Λαύριο με τελικό προορισμό την Κίμωλο συμμετείχαν και δύο γιατροί από το Θεραπευτήριο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, πρόκειται για τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο και τον Χειρουργό Ω.Ρ.Λ. κ. Κωνσταντίνο Κηπουργό. Επίσης από την Πάτρα ήταν ένας ακόμα γιατρός της αποστολής, ο καρδιολόγος Παναγιώτης Παπαδιονυσίου.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως με το πλοίο της γραμμής έφτασε στην Κίμωλο ένα φορτηγό με φάρμακα και φαρμακευτικά υλικά πρώτης ανάγκης για το Αγροτικό Ιατρείο, ηλεκτρονικός εξοπλισμός και γραφική ύλη για τα σχολεία του νησιού, παιδαγωγικά παιχνίδια, βιβλία και εξοπλισμός για το Νηπιαγωγείο καθώς και ντουλάπες αρχείου για το Λιμεναρχείο, όλα χορηγίες φίλων της Λέσχης Φουσκωτών “Ναυτίλος”.

Πάντως στους μελλοντικούς στόχους της Λέσχης και των γιατρών που συμμετέχουν σε αυτήν είναι η πραγματοποίηση ανάλογης αποστολής αυτή τη φορά στα νησιά του Ιονίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being