Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ «Το φάντασμα στο Κέλυφος - Ghost In The Shell» με την Σκάρλετ Γιόχανσον

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ «Το φάντασμα σ...

Βγαίνει στις ΗΠΑ 31 Μαρτίου 2017

Τίποτε δεν σταματά την Αμερικανίδα ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον στο συναρπαστικό, πρώτο trailer της ταινίας «Το φάντασμα στο Κέλυφος - Ghost In The Shell» που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το συγκεκριμένο φιλμ σε σκηνοθεσία Ρούπερτ Σάντερς, που βασίζεται στο ομώνυμο Γιαπωνέζικο manga, θα βγει στις ΗΠΑ στις 31 Μαρτίου 2017.

Την Γιόχανσον (αλλοτινό κοριτσάκι στον τρυφερό «Γητευτή των αλόγων» του Ρ. Ρέντφορντ) την είδαμε τον περασμένο Μάιο στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» ως τη Μαύρη Χήρα, Νατάσα Ρομανόφ ενώ θα την ακούσουμε να δανείζει τη φωνή της σε μία σκαντζοχοιρίνα ονόματι Ash, στο νέο animation φιλμ «Sing - Τραγούδα», που θα προβληθεί στης ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2016 σε διανομή της UIP.

To “Ghost in the Shell - Το Φάντασμα στο Κέλυφος”, θα διανεμηθεί επίσης από την UIP μέσα στο 2017 στις ελληνικές αίθουσες. Μαζί με την Γιόχανσον παίζουν οι Ζιλιέτ Μπινός, Τακέσι Κιτάνο, Μάικλ Πιτ, Pilou Asbæk, κ.α. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Στο νέο της αυτό ρόλο, της The Major, η Γιόχανσον εμφανίζεται μελαχρινή και δυναμική, συνάμα μελαγχολική και με βασικό όπλο το σώμα της.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture