Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: "Γεμάτη" …εκπλήξεις η εκδήλωση παρουσίασης ρόστερ και φανέλας!

Παναιγιάλειος: "Γεμάτη" …εκπλή...

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και φέτος η λαμπερή εκδήλωση για την παρουσίαση του ρόστερ και της νέας εμφάνισης του Παναιγιαλείου, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «Telis». Παρόντες ήταν όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι σχετίζονται με τον «μελανόλευκο» σύλλογο.

Από τα μέλη τής νέας διοίκησης, τα στελέχη και το προσωπικό τής ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, τους ποδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας αλλά και εκείνους που απαρτίζουν τις Ομάδες Νέων, Εφήβων και Παίδων, μέλη τού Συλλόγου Παλαιμάχων, τους χορηγούς και φυσικά τους αγνούς φιλάθλους, που με τη δική τους παρουσία έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εορταστική βραδιά.

Η χθεσινή εκδήλωση, ωστόσο, έκρυβε και κάποιες εκπλήξεις, τη μεγαλύτερη εκ των οποίων η διοίκηση κράτησε για το τέλος. Και το όνομα αυτής: «Discover Aigialeia» (Ανακαλύψτε την Αιγιάλεια)!

Ένας σχεδιασμός που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και έχει να κάνει με την πρόθεση των «μελανόλευκων» διοικούντων να βγάλουν την προικισμένη περιοχή μας από την αφάνεια και να την οδηγήσουν με ασφαλή και προσεκτικά βήματα στην εξωστρέφεια και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη!

Μια ανάπτυξη που, όπως εξήγησε το μέλος τού ΔΣ Πάνος Γούσας, θα ωφελήσει όχι μόνο τον Παναιγιάλειο αλλά και την τοπική κοινωνία!

Τ. Σπυρόπουλος: «Η… οικογένεια του Παναιγιαλείου όλο και μεγαλώνει!»

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των Ομάδων Νέων, Εφήβων και Παίδων, με τον Τάκη Σπυρόπουλο να «ξεδιπλώνει» το όραμα των μελών τής διοίκησης του Ερασιτέχνη.

«Στόχος μας είναι, μετά τις πολύ επιτυχημένες πορείες των «μικρών» μας Ομάδων, να δημιουργήσουμε ομάδες ακόμα μικρότερων κατηγοριών, έτσι ώστε η «οικογένεια» του Παναιγιαλείου κάθε χρόνο να αυξάνεται», ανέφερε ο κ. Σπυρόπουλος, ζητώντας από τους φιλάθλους της Αιγιάλειας να «αγκαλιάσουν» την από κοινού αυτή προσπάθεια ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Χρ. Μυστακίδης: «Γήπεδο, προπονητικό κέντρο και Ακαδημίες το τρίπτυχο της επιτυχίας»

Πριν τα «αποκαλυπτήρια» της επαγγελματικής μας ομάδας το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Μυστακίδης, που μίλησε για την ανάγκη «θεμελίωσης» ενός Παναιγιαλείου που θα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις δικές του δυνάμεις.

«Για να γίνει αυτό», τόνισε ο κ. Μυστακίδης, «πρέπει να δημιουργήσουμε τρεις πυλώνες, δηλαδή γήπεδο, προπονητικό κέντρο και Ακαδημίες, τα οποία έχουμε ήδη ξεκινήσει να δρομολογούμε. Αυτό που ζητούμε από την τοπική κοινωνία είναι να μας στηρίξει για να πάμε τον ιστορικό Παναιγιάλειο, το Αίγιο και την Αιγιάλεια ένα βήμα παραπέρα».

Δημιουργία «members club»

Ακολούθως ο γενικός διευθυντής τής ΠΑΕ Δημήτρης Οικονομόπουλος αποκάλυψε την ίδρυση «members club» (κλαμπ μελών – υποστηρικτών), στο οποίο θα συμμετέχουν διαδραστικά όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν, με σκοπό τη διεύρυνση της βάσης τής «Μαύρης Θύελλας». Μάλιστα, δεν θέλησε να επεκταθεί σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία, η οποία, όπως εξήγησε, θα γίνει ευρέως γνωστή μέσα από συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν προσεχώς μέλη της διοίκησης.

Η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας αλλά και των Ομάδων Νέων – Εφήβων – Παίδων συνοδεύτηκε από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ παρουσιάστηκε και η νέα εντυπωσιακή φανέλα τής γνωστής ιταλικής εταιρίας «Legea», η οποία ντύνει φέτος την ομάδα, προσδίδοντάς της ένα διαφορετικό και ξεχωριστό στυλ

Λ. Βόκολος: «Με το "εμείς" και όχι με το "εγώ"γίνεται μια ομάδα υγιής!»

Αμέσως μετά ο προπονητής Λεωνίδας Βόκολος, κληθείς στο βήμα, δήλωσε ενθουσιασμένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία του με τους ανθρώπους τού συλλόγου, ενώ, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, τους ζήτησε να παραμερίσουν το «εγώ» και να αναδείξουν το «εμείς».

«Μόνο έτσι μια ομάδα μπορεί να γίνει υγιής και ανταγωνιστική. Και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πείσουμε τους φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για όλους μας!», κατέληξε ο 46χρονος τεχνικός.

Π. Γούσας: «Γίνετε κοινωνοί τής νέας προσπάθειας»

Ένας εκ των μεγάλων χορηγών τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η «Π.Ε.Σ.» (Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών), όμως ο μεγαλύτερος «χορηγός» για φέτος θα είναι το «Discover Aigialeia», το logo του οποίου, όπως είπε ο κ. Γούσας, θα «ντύσει» το λεωφορείο τής ομάδας αλλά και θα μπει στη φανέλα, διαφημίζοντας την περιοχή μας σε όλα τα μήκη και πλάτη τής Ελλάδας!

«Πρόκειται για μια… πρωτιά σε πανελλαδικό τουλάχιστον επίπεδο, μέσω της οποίας η Αιγιάλεια θα «εκμεταλλευτεί» με την καλή φυσικά έννοια το υψηλού κυβισμού όχημα που διαθέτει, τον Παναιγιάλειό μας! Ήδη αυτή η πρωτοποριακή ομολογουμένως κίνηση βρίσκεται στα πρώτα της βήματα, αλλά όλοι εμείς που κληθήκαμε να υπηρετήσουμε τον Παναιγιάλειο δηλώνουμε αποφασισμένοι να πετύχουμε.

Το μόνο, λοιπόν, που ζητούμε από τους Αιγιώτες και τους Αιγιαλείς είναι να γίνουν πρεσβευτές και κοινωνοί αυτής της προσπάθειας», συμπλήρωσε ο Πάνος Γούσας.

Νωρίτερα είχε προβληθεί ένα πεντάλεπτο βίντεο με τον ομώνυμο τίτλο, μέσα από το οποίο οι παρευρισκόμενοι πήραν μια πρώτη «γεύση» για τις προθέσεις, μα κυρίως για το όραμα της νέας «μελανόλευκης» διοίκησης!

Αν μη τι άλλο, έπειτα και από την αποψινή εκδήλωση φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Παναιγιάλειος αλλάζει σελίδα, πως εισέρχεται σε μια «νέα εποχή».

Οι δυσκολίες (και) στον Αθλητισμό μπορεί να είναι τεράστιες και πολλές, όμως εάν όλοι εκείνοι που αποτελούν την «οικογένεια» του Παναιγιαλείου, δηλαδή διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι, παραμείνουν ενωμένοι, μπορούν να υπερβούν κάθε εμπόδιο.

Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, οφείλουν να κοιτάξουν μόνο μπροστά, στοχεύοντας στο μέλλον. Ένα μέλλον λαμπρό, όπως αρμόζει στην ιστορία και το ένδοξο παρελθόν τού μεγάλου συλλόγου, που λέγεται «Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports