Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ STER Ο ΒΙΓΚΟ ΜΟΡΤΕΝΣΕΝ ΣΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΙΛΜ "CAPTAIN FANTASTIC"

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ STER Ο ΒΙΓΚΟ ΜΟΡΤΕΝΣΕΝ ΣΤ...

Μια πολύ περίεγη φαμίλια στο δάσος

Εκεί όπου το «Little Miss Sunshine» συναντά τον Wes Anderson. Έτσι διαφημίζεται η ιδιαίτερη ταινία «Captain Fantastic» (διανομή από την Odeon) που βγαίνει στην Ελλάδα από αυτή την Πέμπτη 24/11/2016 και αναμένεται για προβολή και στην Πάτρα, στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε.

Το Αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly χαρακτήρισε το φιλμ γοητευτικά εκκεντρικό, γλυκό και αστείο.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Odeon, το «Captain Fantastic», μία από τις πλέον πολυσυζητημένες ταινίες του περασμένου Φεστιβάλ Καννών (προβλήθηκε στο τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα») αλλά και του Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα, με τον καταπληκτικό Βίγκο Μόρτενσεν, χρησιμοποιεί την ιστορία μιας εκκεντρικής οικογένειας για να μιλήσει για το πώς είναι να έχεις ιδανικά σε έναν κόσμο που χάνει όλο και πιο γρήγορα τα δικά του.

Βαθιά μέσα στο δάσος, ένας πατέρας μεγαλώνει τα 6 παιδιά του με ένα αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης, θέλοντας να τους δώσει την πιο αγνή παιδική ηλικία μακριά από την κοινωνία. Όταν αναγκαστούν να μπουν μαζί στον έξω κόσμο, όλες του οι απόψεις για το τι πρέπει να είναι ένας γονιός θα αλλάξουν.

Πρωταγωνιστεί ο 58χρονος ηθοποιός Βίγκο Μόρτενσεν σε μία ξεχωριστή ερμηνεία. Παίζουν ακόμα οι: Τζορτζ ΜακΚέι και Φρανκ Λανγκέλα. Η σκηνοθεσία είναι του Ματ Ρος.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture