Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ «Κρυφή Ομορφιά – Collateral Beauty» - Θα το δούμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ «Κρυφή Ομορφιά...

Πρωταγωνιστεί ο Γουίλ Σμιθ

Όταν όλα έχουν χαθεί…Πως ξαναβρίσκεις το δρόμο σου;

Στις 22 Δεκεμβρίου 2016, η ταινία «Κρυφή Ομορφιά – Collateral Beauty» του Ντέιβιντ Φράνκελ θα προσπαθήσει να μας δώσει την απάντηση…

Το πολυαναμενόμενο φιλμ, το τρέιλερ του οποίου ήδη παίζεται στις Πατρινές οθόνες όπως των Στερ σίνεμας, στη Βέσο Μάρε, θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μερικές μέρες μετά την Αμερικάνικη έξοδο του (στις ΗΠΑ θ’ αρχίσει να προβάλλεται στις 16/12). Η εταιρεία διανομής της ταινίας, Tanweer μας έστειλε το νέο official trailer και το poster της «Κρυφής Ομορφιάς» και σας τα παρουσιάζουμε.

Σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Φράνκελ, στην ταινία που φαντάζει από το τρέιλερ συγκινητική, πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Σμιθ, Έντουαρντ Νόρτον, Κίρα Νάιτλι, Κέιτ Γουίνσλετ, Έλεν Μίρεν, Μάικλ Πένια, Ναόμι Χάρις και Τζέικομπ Λάτιμορ.

Όταν ένας επιτυχημένος διαφημιστής στην Νέα Υόρκη (Γουίλ Σμιθ) βιώνει μια βαθιά, προσωπική τραγωδία και αποσύρεται από την καθημερινή του ζωή, οι συνάδελφοι του καταστρώνουν ένα δραστικό σχέδιο για να τον αναγκάσουν να αντιμετωπίσει τη θλίψη του, με ένα παράδοξο, αλλά βαθιά ανθρώπινο τρόπο.

Στην ταινία «Κρυφή Ομορφιά» πρωταγωνιστεί ένα all-star καστ, ανάμεσα στους οποίους ο υποψήφιος για Όσκαρ για το «Ali», Γουίλ Σμιθ («Suicide Squad», «Concussion»), ο Έντουαρντ Νόρτον («Birdman or [The Unexpected Virtue of Ignorance]»), η Κίρα Νάιτλι («The Imitation Game»), ο Μάικλ Πένια («The Martian»), η Ναόμι Χάρις («Spectre») και οι Τζέικομπ Λάτιμορ («The Maze Runner»). Μαζί τους οι βραβευμένες με Όσκαρ, Κέιτ Γουίνσλετ («The Reader», «Steve Jobs») και Έλεν Μίρεν («The Queen», «Trumbo»).

Η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου με Όσκαρ, Ντέιβιντ Φράνκελ («Dear Diary», «The Devil Wears Prada»), σε πρωτότυπο σενάριο του Άλαν Λόεμπ («Wall Street: Money Never Sleeps», «21»).

Το φιλμ αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του φιλμ «Κρυφή Ομορφιά - Collateral Beauty» που θα βγει πριν τα Χριστούγεννα

Ο Γουίλ Σμιθ με την Έλεν Μίρεν σε σκηνή της ταινίας.

Ο Γουίλ Σμιθ με την Έλεν Μίρεν σε σκηνή ...

Ο Γουίλ Σμιθ με την Έλεν Μίρεν σε σκηνή της ταινίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture