Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 18 Νοεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Λόγω του παραπλανητικού τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, χρειάζεται προσοχή για δυο ακόμα μέρες σε αυταπάτες και σε εξαπατήσεις, κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Δεν λείπουν τα παρασκήνια και τα μπερδέματα. Υπάρχει κι ένα φιλοσοφικό και πνευματικό μπέρδεμα. Λέγονται “μεγάλα” λόγια.

Ταύρος

Αυτές τις μέρες χρειάζεται προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις και υποσχέσεις, λόγω του παραπλανητικού τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που επίσης μπορεί να φέρνει παρεξηγήσεις και ψέματα σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, κόμματα, συλλόγους. Επίσης προσέξτε τις πλάνες σε επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά κλπ, για δυο ακόμα μέρες.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα δημιουργεί αρκετή νοητική θολούρα και σύγχυση αυτές τις μέρες, ενώ εφιστά τη προσοχή σε ψέματα και παρεξηγήσεις, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά. Προσέξτε να μην παραπλανηθείτε αλλά και να μην τρέφετε αυταπάτες. Για δυο ακόμα μέρες επίσης προσοχή σε απώλειες αντικειμένων, κλειδιών, χρημάτων κλπ.

Καρκίνος

Αυξάνει τις τάσεις ονειροπόλησης και φυγής το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό ίσως σας είναι δύσκολο να δουλέψετε και να φανείτε παραγωγικοί αυτές τις μέρες. Προσέξτε για δυο ακόμα μέρες τα λάθη στη δουλειά αλλά και τα μπερδέματα και τις εξαπατήσεις, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε σπουδές, νομικά, ταξίδια.

Λέων

Χρειάζεται προσοχή για δυο ακόμα μέρες σε ψέματα και μπερδέματα στα ερωτικά αλλά και σε οικονομικά θέματα, λόγω του παραπλανητικού τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που αυξάνει τις εξαπατήσεις γενικώς. Μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις. Θυσία χρημάτων για άλλους. Επίσης παρεξηγήσεις είναι πιθανές στις σχέσεις σας με τα παιδιά.

Παρθένος

Αρκετά τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που εφιστά τη προσοχή σε ψέματα αλλά και σε αυταπάτες, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στο σπίτι και σε θέματα ακινήτων. Νοητική θολούρα, για δυο ακόμα μέρες. Προσέξτε να μην χάσετε πράγματα και χρήματα.

Ζυγός

Υπάρχει μια δυσκολία στη συγκέντρωση αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, το οποίο προκαλεί μπέρδεμα νοητικό, κάτι που ίσως δυσκολεύει και την παραγωγικότητά σας. Επίσης μπερδέματα αλλά και ψέματα πιθανά στον εργασιακό χώρο. Ψευδείς ειδήσεις και υποσχέσεις. Παρεξηγήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, συναδέλφους. Αυταπάτες για την υγεία.

Σκορπιός

Προσέξτε για ακόμα δυο μέρες τις εξαπατήσεις στα οικονομικά και τα ερωτικά, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που αυξάνει τις πλάνες και τα μπερδέματα. Μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις, κυρίως σ' αυτούς τους δυο τομείς, και προσέξτε μην κάνετε αγορές που θα σας απογοητεύσουν. Παρεξηγήσεις πιθανές και με τα παιδιά.

Τοξότης

Ο Ερμής που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα δύσκολη όψη με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα, γι' αυτό είναι μέρες που λέγονται αρκετά ψέματα και γίνονται πολλές παρεξηγήσεις. Προσέξτε τη νοητική θολούρα, την αφηρημάδα, την απώλεια αντικειμένων και χρημάτων, τα μπερδέματα στο σπίτι και σε θέματα ακινήτων, αλλά και τις αυταπάτες.

Αιγόκερως

Λέγονται αρκετά ψέματα αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μην δίνετε και πολύ βάση σε υποσχέσεις. Μια όψη που φέρνει και αρκετά παρασκήνια, όπως επίσης και παρεξηγήσεις, κυρίως με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Προσέξτε την αφηρημάδα και τα μπερδέματα σε διάφορες συναλλαγές αλλά και στις μετακινήσεις.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή για δυο ακόμα μέρες, γιατί με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι πιθανές εξαπατήσεις ή απώλειες – τα χρήματα τώρα “διαφεύγουν”. Ίσως πρέπει να “θυσιάσετε” και κάποιο ποσό. Επίσης η όψη αυτή φέρνει παρεξηγήσεις με φίλους και γνωστούς, ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ουτοπικά και αβάσιμα σχέδια.

Ιχθύες

Οι αυταπάτες απ' τις οποίες συχνά μαστίζεται το ζώδιό σας θέλουν προσοχή ειδικά τώρα με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, το οποίο για δυο ακόμα μέρες σάς αλλοιώνει την οπτική. Προσέξτε τις εξαπατήσεις, από και προς εσάς, όπως και τα μπερδέματα ή τις παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό χώρο και με άτομα εξουσίας. Ψέματα ή λόγια που κοστίζουν κοινωνικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά