Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

OI… TEΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΗΓΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΑΓΓΕΛΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

OI… TEΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΗΓ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Ανεμος» στην πρωτεύουσα από 8 Δεκεμβρίου

Ένα ιδιαίτερο μουσικό θέαμα-σκηνική σύνθεση ετοιμάζει ο γνωστός χορογράφος-σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος για τη γιορτινή περίοδο: Την παράσταση «Ανεμος» που θα ντεμπουτάρει στις 8 Δεκεμβρίου στο Rex/Σκηνή Μαρίκας Κοτοπούλη με πρωταγωνιστές τους Ορφέα Αυγουστίδη, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Αννα Μάσχα κ.α. Όπως πάντα υπεύθυνος παραγωγής και βοηθός σκηνοθέτη είναι ο πατρινός αχώριστος συνεργάτης του Κωνσταντίνου Ρήγου, Αγγελος Παναγόπουλος, ο οποίος δημοσιεύει στο διαδίκτυο τελευταία διάφορα στιγμιότυπα από τις πρόβες καθώς και σχετικά αθηναικά δημοσιεύματα.

Τι είναι όμως ο «Ανεμος»; Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας. Μια ομάδα ανθρώπων, που συναντιούνται τυχαία, με αφορμή την εναλλαγή των τεσσάρων εποχών του χρόνου εκφράζουν τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους μέσα από το λόγο, τη μουσική και το χορό. Μιλούν για τον έρωτα, τη τέχνη, τη δημιουργία, τη σχέση τους με τον υλικό κόσμο, το θάνατο. Πρόκειται δηλαδή για τα ανεμομαζώματα και τα ανεσκορπίσματα της ζωής με ζωντανή μουσική, με σκηνές σύγχρονου χορού και θεατροποιημένο λόγο από κείμενα διάσημων συγγραφέων, αλλά και της δραματουργού της παράστασης Ξένιας Αηδονοπούλου και των ηθοποιών και χορευτών.
Συμμέτεχουν: Αυγουστίδης Ορφέας, Βαρδαξόγλου Αλέξανδρος, Μάσχα Άννα, Μπέζου Ηρώ, Μπουτάτη Βιβή, Παπαδόπουλος Άρης, Πλεμμένος Κωνσταντίνος, Προδρόμου Ρόζα, Πυρπασόπουλος Γιώργος, Ρογκόβσκα Αλεξάνδρα.

«Λέξεις, εικόνες, ιδέες, συναισθήματα, στροβιλίζονται σε μια αέναη περιπλάνηση» σημειώνει ο πολύπλευρος Κωνσταντίνος Ρήγος που έχει αναλάβει σύλληψη, σκηνοθεσία, χορογραφία, σκηνικά. Ο περιζήτητος δημιουργός που έχει συνδέσει το όνομά του με το πρωτοποριακό χοροθέατρο «Οκτάνα», υπογράφει πια διαρκώς θεάματα στη θεατρική Αθήνα ενώ σκηνοθετεί και τραγουδιστές, όπως συνέβη τελευταία με την Πάολα. Με την Πάτρα διατηρεί δεσμούς λόγω του στενού συνεργάτη του Αγγελου Παναγόπουλου και κάθε χρόνο συμμετέχει στο Πατρινό Καρναβάλι. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View