Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΡΟΜΕΟΣ ΚΕ ΙΟΥΛΙΕΤΑ" ΣΤΟ ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΡΟΜ...

Δεύτερος κύκλος λόγω μεγάλης προσέλευσης

Συνεχίζεται όπως έγινε γνωστό, στην κεντρική σκηνή του Λιθογραφείον στην Πάτρα στην οδό Μαιζώνος 172β και Τριών Ναυάρχων, η παράσταση «Ρομέος κε Ιουλιέτα» του Μποστ που έχει ανέβει σε σκηνοθεσία της Μαίρης Σιδηρά. Η απόφαση για τη συνέχιση – παράταση των παραστάσεων πάρθηκε μιας και σχεδόν όλες οι παραστάσεις ήταν sold out, αλλά και λόγω των θετικών σχολίων και κριτικών που ακούστηκαν.

Το Θέατρο Λιθογραφείον λοιπόν προγραμμάτισε και 2ο κύκλο 8 συνολικά παραστάσεων, που θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.

Η πανέξυπνη αυτή και ξεκαρδιστική κωμωδία του Μποστ, "Ρομέος κε Ιουλιέτα", θα παίζεται στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30  και την Κυριακή στις20.00.

Στην παράσταση παίζουν η Μαρία Καλλιαμβάκου, ο Σπύρος Κανελλάκης, ο Ευάγγελος Μιχάλης, η Τζούλια Ροδοπούλου και ο Ηρακλής Τζαβέλλας, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση και επιμέλεια της Μαίρης Σιδηρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστεία και συνάμα ρομαντική αυτή κωμωδία του Μποστ με την ευφυή, χιουμοριστική γραφή, αποτελεί την πρώτη παραγωγή του θεάτρου Λιθογραφείον για την περίοδο 2016 – 2017, μετά από μια πολύμηνη προετοιμασία.

Ο Μποστ, όπως και ο Ρωμαίος του, επιμένει να επιστρέφει από την εξορία, στην οποία η πνευματικά άνυδρη εποχή μας τον σπρώχνει, και, με βιτριολικό χιούμορ, ρομαντική αθωότητα και αυθεντική του λαϊκότητα, καταφέρνει να ενώνει διαρκώς τα νήματα της ψυχής μας.

Ταυτόχρονα, φωταγωγεί κάθε κοινωνική και γλωσσική υποκρισία, κάθε μικροαστική απάθεια.

Και, σαν μικροπαίδι, απορεί, θυμώνει, πεισμώνει, γελά και ελπίζει!

Τους ηθοποιούς συνοδεύει στο πιάνο, ο Ηλίας Γομάτος.

Σκηνικά: Μαρία Αλανιάδη

Κοστούμια: Θεοδώρα Τσούλου

Μουσική: Ηλίας Γομάτος.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την κωμική παράσταση «Ρομέος κε Ιουλιέτα» του Μποστ στο Λιθογραφείον

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture