Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θα αναμετρηθεί με το Λαύριο

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θα αναμετρηθεί με το Λαύριο

Για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής των ανδρών

Από διαφορετικά αποτελέσματα προέρχονται ο Προμηθέας, που νίκησε στο τοπικό ντέρμπι τον Απόλλωνα Carna και το Λαύριο DHI, που γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ας δούμε και τους αριθμούς:

* Ο Ρασάντ Άντερσον χρειάζεται ακόμα οκτώ πόντους για να φτάσει τους 400 στη λίγκα.

* Ο Κίκι Κλαρκ με μία εύστοχη ελεύθερη βολή θα συμπληρώσει τις 250 και με δύο εύστοχα τρίποντα τα 200. Ακόμα, χρειάζεται δύο ασιστ για τις 250 στην καριέρα του στη λίγκα.

* Δέκα ακόμα πόντους θέλει ο Ζήσης Σαρικόπουλος για να συμπληρώσει 600 πόντους την STOIXIMAN.GR Basket League. Επίσης είναι τέσσερις εύστοχες βολές μακριά από τις 100 και τρία εύστοχα δίποντα μακριά από τα 250.

* Ο Γιάννης Αθανασούλας θα συμπληρώσει 200 συμμετοχές στην STOIXIMAN.GR Basket League . Πέρα από τη φανέλα του Λαυρίου DHI έχει αγωνιστεί ακόμα με τα χρώματα των ΑΕΚ, Ηλυσιακού, Πανιωνίου, Πανελευσινιακού και Απόλλωνα Carna.

* Έντεκα ακόμα πόντους χρειάζεται ο Χριστόφορος Στεφανίδης ώστε να φτάσει τους 1.500 στην καριέρα του στην STOIXIMAN.GR Basket League. Επίσης, αν πάρει ακόμα πέντε ριμπάουντ θα συμπληρώσει τα 1500.

* Ο Ντεμάριους Μπολντς αν ευστοχήσει σε πέντε ελεύθερες βολές θα συμπληρώσει τις 150 στο πρωτάθλημα. Ακόμα, θέλει τρεις ασιστ για τις 100.

* Τις 100 ασιστ θα φτάσει ο Μπράντον Γιανγκ αν δώσει ακόμα δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα εποχή για τον πατραϊκό αθλητισμό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports