Άφησε τα οικονομικά για να δημιουργήσει με νερό από τον Κράθη και ελαιόλαδο από το Αίγιο τα χειροποίητα, βιολογικά σαπούνια ELEAMED

Αχαϊκά Προϊόντα
ACHAIA TASTE

Η μοναδική πρόταση της ELEAMED

09/11/2016 07:10

Μοιραστείτε το άρθρο:


Διαβάστε ακόμα
Πάτρα:Μέχρι τις 11 Ιανουαρίου η προθεσμία ανανέωσης αδειών για τις λαϊκές αγορές
Πάτρα:Tα νέα μοντέλα της BMW - Επίδειξη και test drive στην PATRA AUTO ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΥ- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Άφησε τα οικονομικά για να δημιουργήσει με νερό από τον Κράθη και ελαιόλαδο από το Αίγιο τα χειροποίητα, βιολογικά σαπούνια ELEAMED  Η μοναδική πρόταση της ELEAMED
 

Με βάση το Αίγιο, η ELEAMED ιδρύθηκε από μία ομάδα ανθρώπων που τους ενώνει το πάθος τους για τη φύση και τις θεραπευτικές της δυνάμεις.

Η Άννα Μερτή συν-ιδρύτρια της εταιρείας, με παρελθόν στις οικονομικές σπουδές και απασχόληση σε μεγάλες εταιρείς αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της και επέλεξε να αφοσιωθεί σε ένα δημιουργικό και ωφέλιμο project.

“Tο όραμά μας στην Eleamed είναι να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο όνομα στην αγορά των φυσικών καλλυντικών».

Ένα 100% φυσικό προϊόν, ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος με τη δύναμη των καλύτερων οργανικών στοιχείων, κατάλληλα να θρέψουν την επιδερμίδα και να της προσφέρουν υγεία και λάμψη. Τα χειροποίητα σαπούνια ELEAMED εμπνέονται και αντλούν πρώτες ύλες από την πλούσια χλωρίδα της Ελληνικής φύσης και κυρίως το εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδό της.

Απόλυτα συμβατά με την ανθρώπινη φυσιολογία, τα σαπούνια ELEAMED προστατεύουν όσους έχουν ευαισθησία σε χημικές ουσίες ή υποφέρουν από δερματικές παθήσεις, ενώ οι φυσικές ενυδατικές ιδιότητές τους, καθιστούν τη χρήση οποιουδήποτε άλλου προϊόντος ενυδάτωσης, εντελώς περιττή.

Η κ. Άννα Μέρτη

Το Elea προέρχεται από τη λατινική ονομασία της ελιάς (Olea) και το Μed από την ιατρική (Medicine) λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων των ελαίων και αιθέριων ελαίων αλλά και από τη Μεσόγειο (Μediterranean). «Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγουμε αιθέρια έλαια από φυτά που ευδοκιμούν στη Μεσόγειο» λέει η κ. Μέρτη.

Η νέα σειρά περιποίησης φυσικών σαπουνιών ELEAMED, παντρεύει την επιστήμη με τη φύση και δημιουργεί ένα καλλυντικό σαπούνι ανώτερης ποιότητας για καταναλωτές με οικολογική συνείδηση.

«Το αποτέλεσμα το οφείλω σε πολλούς που με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν. Κυρίως σε μια φίλη χημικό μηχανικό που μου διέθεσε τον ανύπαρκτο ελεύθερο χρόνο της για την πατέντα. Δεν πληρωθήκαν ειδικοί για να το δημιουργηθούν τα προϊόντα. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς χρόνων και βοήθειας από πολύ κόσμο» αναφέρει η κ. Μέρτη.

Χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες όπως, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την Παναιγιάλεια Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και αγνό νερό που προέρχεται από την φυσική πηγή της Στυγός, εφαρμόζει καινοτόμες μεθόδους στην παραγωγική διαδικασία. Αυτό οδηγεί στη δημιουργία ενός εντελώς νέου τύπου σαπουνιού που καθαρίζει τέλεια και προσφέρει μοναδική εμπειρία στη χρήση.

Για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα, κάθε μπάρα σαπουνιού ELEAMED χρησιμοποιεί το καθαρό νερό του μυθικού ποταμού Κράθη. Αυτό το "ζωντανό" νερό, το οποίο, σύμφωνα με μια μελέτη του Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΚΘΕ) είναι ένα από τα πιο καθαρά στην Ελλάδα (ενδεικτικά, η περιεκτικότητά του σε άζωτο είναι έξι φορές μικρότερη από αυτή του νερού της βροχής), απιονίζεται στο εργαστήριό του Αιγίου.

Σύμφωνα με τον Ελληνικό μύθο, τα νερά της Στυγός, που στη μυθολογία θεωρείτο ένα από τα ακραία σύνορα της γης, είναι οι πηγές του ποταμού Κράθη, στο όρος Χελμός, στο νομό Αχαΐας, σε υψόμετρο 2.100 μέτρων. Κατά την ελληνική μυθολογία, οι θεοί δεσμεύονταν από τη Στύγα και έδιναν τον βαρύτερο όρκο τους σ’ αυτήν - ακόμη και ο θεός Ήλιος. Ήταν ο πιο ιερός όρκος τους. Η Θέτιδα, μητέρα του ημίθεου Αχιλλέα εκεί τον έλουσε κρατώντας τον από την φτέρνα, το μόνο τρωτό σημείο του σώματός του.

Πριν εκβάλει στον Κορινθιακό Κόλπο, ο Κράθης ρέει ανάμεσα στα βουνά του Χελμού, και καταλήγει στην βαθειά κοιλάδα του Βουραϊκού. Ο ποταμός Κράθης είναι μέχρι σήμερα ένα από τα καθαρότερα ποτάμια της Ευρώπης.

Ενσωματώνοντας τρεις μοναδικές καινοτομίες, τα σαπούνια ELEAMED αγγίζουν την τελειότητα. Σαπωνοποίηση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, μικρο-κάψουλες με αιθέρια έλαια, αργή, φυσική ωρίμανση (Χάρη σε αυτή τη διπλή καινοτομία, η ELEAMED έχει λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Αρ. Πατέντας 1008777/ΙPC A61K 8/11) από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) σε ό,τι αφορά τη σύνθεση (μικρο-κάψουλες) και τη μέθοδο παραγωγής (σαπωνοποίηση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος).

Tα προϊόντα ELEAMED είναι 100% φυσικά, χωρίς χημικό ίχνος.

- Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά.

- Όλα τα έλαια είναι οργανικά, από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες.

- Χρησιμοποιούνται ατομικά καλούπια διαφανούς σιλικόνης.

- Κάθε μπάρα σαπουνιού συσκευάζεται ατομικά σε πρακτικό κουτί από ακατέργαστο φυσικό ξύλο λεύκας.

- Όλα τα στοιχεία συσκευασίας που χρησιμοποιούνται, είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.

- Τα δοχεία που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση των ελαίων και την παραγωγή των σαπουνιών είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το βιολογικό, Ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο βρίσκεται στο επίκεντρο της μοναδικής “συνταγής” των σαπουνιών ELEAMED. Κάθε σαπούνι είναι μία εμπειρία αισθήσεων! Το ελαιόλαδο είναι η ιδανικότερη λιπαντική ουσία για την επιδερμίδα η οποία ενεργεί χωρίς να φράζει τους πόρους επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει.

Εκτός από το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τα σαπούνια ELEAMED χρησιμοποιούν: ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ, ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ.

Όλα τα έλαια που χρησιμοποιούνται στην ELEAMED είναι οργανικά και παρθένα.

Τα χειροποίητα σαπούνια ELEAMED περιέχουν έλαια σε ιδανικές αναλογίες και συνδυάζουν αρμονικά τον καθαρισμό με την ενυδατική δράση. Επιπλέον, διατηρούν τους πόρους του δέρματος ανοιχτούς, επιτρέποντάς τους να αναπνέουν. Είναι τόσο πλούσια σε πολύτιμα έλαια και ενυδατικά συστατικά, που η χρήση ενυδατικής κρέμας καθίσταται περιττή.

Όλα τα σαπούνια είναι 100% φυσικά, χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών. Παράγονται και συσκευάζονται στο ιδιόκτητο εργαστήριο της ELEAMED.

Το καθένα έχει ένα μοναδικό, φρέσκο άρωμα βοτάνων, τέτοιο που να μεταφέρει την ατμόσφαιρα ενός πολυτελούς σπα.

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μέσα σ’ αυτό το μοναδικό μείγμα φυσικών συστατικών, δεν χρησιμεύει μόνο για καθαρισμό, αλλά διευρύνει το πνεύμα, ανατάσσει την ψυχή και επανασυνδέει με τις ρίζες μας.

Αυτός ήταν και ο τρόπος προσέγγισης και χρήσης από τους αρχαίους Έλληνες.

Η ομάδα των ειδικών της ELEAMED δημιούργησε ένα προϊόν που προσφέρει μία απίστευτη εμπειρία χρήσης.

Διατίθενται με αιθέριο έλαιο Λεβάντας, Κέδρου και Petit Grain.

Χαρακτηριστική είναι η κριτική της δημοσιογράφου ιαματικών χώρων (spas) Pam Price, εκ των συγγραφέων του βιβλίου “100 Best Spas of the World”:

"Η μακρόχρονη καριέρα μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με ένα παγκόσμιο “μενού” προϊόντων εμπνευσμένων από αυτούς τους χώρους ευεξίας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σαπούνια ELEAMED είναι μια συνταγή που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία καθαρισμού. Τα συστατικά είναι τόσο αγνά που αμέσως καταλαβαίνεις τη διαφορά και το δέρμα γίνεται μεταξένιο και απαλό όσες φορές κι αν το χρησιμοποιήσεις. Η πεμπτουσία αυτών των χειροποίητων σαπουνιών από την Ελλάδα, εκφράζεται σε κάτι πολύ ξεχωριστό και κλασικό, με όλη τη σημασία της λέξης".

Τα σαπούνια της ELEAMED μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσω του achaiataste και σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών καλλυντικών.

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 09/11/2016 07:10

Τυπώθηκε: 21/03/2018 22:32

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/414703

thebest.gr © 2018


ΜΠΥΡΑ ORA
ΚΟΛΥΠΕΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
Liverada-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ
ΑΧΑΙΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
ΛΟΥΞ
GALATIANO
ΡΟΥΒΑΛΗΣ
ΧΑΧΑΛΗΣ
IAMVI
VANTANA
CAMARI
ELEAMED
ΛΟΥΚΑΤΟΣ
κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η εντυπωσιακή δικηγόρος με τα γαλάζια μάτια, που τράβηξε τα βλέμματα στα δικαστήρια της Πάτρας - ΦΩΤΟ Η εντυπωσιακή δικηγόρος με τα γαλάζια μάτια, που τράβηξε τα βλέμματα στα δικαστήρια της Πάτρας - ΦΩΤΟ
Σοκ στην κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο του Νώντα Μακρή-Συγκινητικά μηνύματα για την απώλεια του 51χρονου Σοκ στην κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο του Νώντα Μακρή-Συγκινητικά μηνύματα για την απώλεια του 51χρονου
Πέθανε ο 24χρονος μετανάστης που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Ακτή Δυμαίων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Πέθανε ο 24χρονος μετανάστης που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Ακτή Δυμαίων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Αχαΐα: Άνδρας κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του- Τον βρήκαν οι οικείοι του Αχαΐα: Άνδρας κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του- Τον βρήκαν οι οικείοι του
Ο καλύτερος πιλότος μαχητικού του ΝΑΤΟ μένει στην Πάτρα -ΦΩΤΟ Ο καλύτερος πιλότος μαχητικού του ΝΑΤΟ μένει στην Πάτρα -ΦΩΤΟ
Στο νοσοκομείο ο Βουλγαράκης – Παρασύρθηκε από ΙΧ Στο νοσοκομείο ο Βουλγαράκης – Παρασύρθηκε από ΙΧ
Χωράφια παντού! Οι απίστευτες διαφορές της Πάτρας του 1995 με το σήμερα, στη διαδρομή από Άγιο Βασίλειο εώς Αγυιά - ΒΙΝΤΕΟ Χωράφια παντού! Οι απίστευτες διαφορές της Πάτρας του 1995 με το σήμερα, στη διαδρομή από Άγιο Βασίλειο εώς Αγυιά - ΒΙΝΤΕΟ
Έφυγαν απο τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 Έφυγαν απο τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018
Ασθενής σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα Ασθενής σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα