Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Καινοτόμα προϊόντα από τη μαθητική «Εικονική Εταιρεία» του Αρσακείου Λυκείου Πατρών

Καινοτόμα προϊόντα από τη μαθητική «Εικο...

...σε συνεργασία με την Εταιρεία PHEE

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, οι μαθητές της Β’ τάξης του Αρσακείου Λυκείου Πατρών, οι οποίοι συμμετέχουν στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του ΣΕΝ-JA Greece, το οποίο δρα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας PHEE.

Οι μαθητές, υπό την καθοδήγηση του ιδρυτή της εταιρείας κ. Σταύρου Τσομπανίδη, συμμετείχαν στη διαδικασία διαλογής και επεξεργασίας νεκρών φυκιών για την παρασκευή φυσικού καπλαμά, με τον οποίο στη συνέχεια πρόκειται να κατασκευάσουν  χρηστικά αντικείμενα, όπως κορνίζες, κουτιά, σουπλά, σουβέρ κ.α. Η μαθητική «Εικονική Εταιρεία» του Αρσακείου Λυκείου Πατρών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας, θα συνεργαστεί για το τρέχον σχολικό έτος με την εταιρεία PHEE.

Η PHEE είναι μια νέα ελληνική εταιρεία η οποία κατασκευάζει, σε παγκόσμια πρωτιά, προϊόντα από τα νεκρά φύλλα των φυκιών Posidonia Oceanica τα οποία βρίσκονται σε αφθονία στις Ελληνικές ακτές και δυστυχώς μέχρι σήμερα η διαχείριση τους από τις αρχές είναι μη βιώσιμη τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και οικονομικό επίπεδο.

Ο σχεδιασμός των προϊόντων, που ήδη έχει ξεκινήσει, είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής φαντασίας των μαθητών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά