Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη ανάσα για τον Αστέρα Τρίπολης που ανεβαίνει

Σουπερλίγκ: Νίκη ανάσα για τον Αστέρα Τρ...

Οι Αρκάδιοι επιβλήθηκαν με 1-0 του Λεβαδειακού στην Τρίπολη και πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους

Το γκολ του Φερνάντες, αλλά κυρίως οι εκπληκτικές επεμβάσεις του Ντοναρούμα ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Αστέρα την σημαντική νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού στην Τρίπολη. Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τους Αρκάδιους.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κρίνει το ματς στην Τρίπολη. Και ήρθε από τα πόδια του Νίκο Φερνάντες, ο οποίος έδωσε τη νίκη στον Αστέρα με 1-0 επί του Λεβαδειακού για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Βοιωτοί προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση, αλλά ο Μάντζιος δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος στην πρώτη συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα σε ματς Super League ήταν εξαιρετικός κι δικαίωσε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για την ευκαιρία που του έδωσε.

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League, δεύτερη διαδοχική εντός έδρας καθώς είχε προηγηθεί στις 15 Οκτώβρη το 2-0 επί του Πλατανιά. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα που η ομάδα της Τρίπολης δεν δέχθηκε γκολ.

Δεύτερο ματς για το Λεβαδειακό μακριά από τη Βοιωτία, δεύτερη ήττα. Στις 17 Σεπτέμβρη είχε χάσει με 3-2 στα Περιβόλια από τον Πλατανιά (σ.σ εκκρεμεί και η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα).

Γκολ: 9' Νίκο Φερνάντες

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Καλτσάς (70' Κώτσιρας), Φαρίνια (73' Ιωαννίδης), Τσιλιανίδης, Νίκο Φερνάντες (85' Ντουντού)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (80' Καλτσάς), Μαχαίρας (66' Βασιλείου), Γιακουμάκης, Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα, Μάντζιος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό μια βδομάδα πριν το αιώνιο ντέρμπι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports