Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«ΜΟΜΑ»: Ένας multibrand πειρασμός από τη Μάιρα Μόραγλη στην κάρδια της Πάτρας, Μαιζώνος 74

«ΜΟΜΑ»: Ένας multibrand πειρασμός από τη...

Από Moschino και Kenzo μέχρι Miro

Eνα καινούριο multibrand κατάστημα με εμφανή προσωπική σφραγίδα φιγουράρει εδώ και λίγες μέρες στη Μαιζώνος: το «ΜοΜΑ» της Μάιρας Μόραγλη. Λευκό, φωτεινό και λιτό, αναδεικνύει όλες τις τελευταίες επιταγές της διεθνούς μόδας παρουσιάζοντας κορυφαίες εταιρείες ένδυσης, υπόδησης, τσαντών και αξεσουάρ της εποχής μας για κάθε βαλάντιο.

 

Με σπουδές φιλολογίας και θητεία στη διοίκηση του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, η Μάιρα στράφηκε τελικά επαγγελματικά σε αυτό που ονειρευόταν από μικρή, επηρεασμένη από την επιχειρηματική δράση του πατέρα της. Το  ρούχο ήταν ανέκαθεν η μεγάλη της αγάπη και δημιούργησε το «ΜοMA» για να ντύσει κάθε γυναίκα που αναζητάει trendy ενημερωμένη εικόνα, βασισμένη πρωτίστως στην ποιότητα, στην κομψότητα και στο urban chic style. Το όνομα του καταστήματος προέρχεται από τα αρχικά της ίδιας, αλλά και το σλόγκαν Make Outfit More Awesome.

 

Το «MoMA» καταλαμβάνει τον κύριο ισόγειο χώρο και τον πρώτο όροφο με σειρές σημαντικών brands όπως Moschino, Dondup, Kenzo Paris, Elisabetta Franchi, Colmar, Calvin Klein, Eleven Paris, Alexander Smith, Liu Jo, Stutterheim Raincoats, Ohmai, Ralph Lauren Bags ενώ δεν λείπουν προτάσεις του χαρισματικού ελληνικού σχεδιαστικού ντουέτου MI-RO καθώς και άλλων Ελλήνων σχεδιαστών. Εδώ θα βρείτε και συλλογές που δεν είναι ευρύτερα γνωστές σε πιο προσιτές τιμές αλλά διαλεγμένες «μία και μία» για την απίστευτη σύνθεσή τους και τα υλικά τους. Καθετί στο «ΜoΜΑ» προέρχεται μετά από μεγάλη «έρευνα» της ιδιοκτήτριας σε μεγάλες εκθέσεις και showrooms του Παρισιού, του Μιλάνου, του Βερολίνου και της Ν.Υόρκης και συνεργασία με εισαγωγικούς ομίλους της Αθήνας. Στόχος να προσφέρει ό,τι καλύτερο σε μικρές και μεγάλες κυρίες της πόλης. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο εξαιρετικό styling στις βιτρίνες του «MoΜΑ».

Όπως αναφέρει η Μάιρα: «Αγαπάμε να γίνεστε όλες εσείς η κινητή μας διαφήμιση. Αγαπάμε να σας κάνουμε ακόμα πιο όμορφες. Η μόδα αλλάζει συνεχώς και δεν επαναπαυόμαστε καθώς αναζητούμε για την εκάστοτε σαιζόν ό,τι πιο in fashion κυκλοφορεί στις μεγάλες εκθέσεις της Ευρώπης και της Αμερικής. Γνωρίζουμε πρώτοι τις νέες τάσεις της μόδας και φέρνουμε σε αποκλειστικότητα διάσημες και ανερχόμενες εταιρείες, για να τις κάνετε δικές σας. Σειρές που θα βρείτε μόνο σε μας σε καθημερινό και βραδινό look από τις μεγάλες μητροπόλεις της μόδας, οι οποίες απευθύνονται σε κάθε πορτοφόλι».

* Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί 1 Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 8.00 μμ. Θα είμαστε ασυζητητί εκεί, Μαιζώνος 74 και Ερμού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά