Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε περίπου ενάμιση μήνα έρχεται στις αίθουσες η νέα ταινία του Θ. Αθερίδη "Τέλειοι Ξένοι"

Σε περίπου ενάμιση μήνα έρχεται στις αίθ...

Σε διανομή της Odeon

Πλησιάζει η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη με τίτλο «Τέλειοι Ξένοι», σε διανομή της Odeon. Ήδη στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε, παίζεται κλιπ με τον Θοδωρή Αθερίδη για να κλείνουμε ή να βάζουμε στο αθόρυβο το κινητό μας τηλέφωνο μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα.

Μετά την επιτυχία του «Από Έρωτα», ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους.

Θα μπορέσουν άραγε να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται; O Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη που είναι και σύντροφος του στη ζωή, ο Άλκης Κούρκουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γιάννος Περλέγκας, η Ευαγγελία Συριοπούλου και η Χριστίνα Βαρώτσου συνθέτουν το πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2016.

Η ταινία είναι παραγωγή της Viewmaster Films, την διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Γιώργος Αργυροηλιόπουλος, την καλλιτεχνική διεύθυνση η Εύα Νάθενα και το μοντάζ ο Λάμπης Χαραλαμπίδης.

Στα στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε έχει ήδη μπει και η διαφημιστική αφίσα της ταινίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture