Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Ήττα του Παναιτωλικού στο Περιστέρι για την πρεμιέρα

Κύπελλο: Ήττα του Παναιτωλικού στο Περισ...

Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με 1-0 των Αγρινιωτών

Σταθερά ουσιαστικός, αν κι όχι εντυπωσιακός όπως συμβαίνει επί των ημερών του Γιώργου Κορακάκη, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Περιστέρι για το Κύπελλο. Σκόρερ ο Μπάγκα στο 65’.

Στον αγώνα του πρωταθλήματος έχασε (0-2), για το Κύπελλο όμως έφτασε στην επικράτηση. Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, με γκολ του Μπάγκα στο 65'. Ισόβαθμη στην κορυφή με τον Πανθρακικό η ομάδα του Περιστερίου.

Μέτριο πρώτο μέρος στο Περιστέρι, με ελάχιστες καλές φάσεις. Η καλύτερη στιγμή καταγράφηκε στο 7ο λεπτό, όταν ο Μπίτολο με έξοχη κάθετη πάσα βρήκε τον Λημνιό, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κριστιάνο, έκανε το σουτ, με τον Πορτογάλο να πέφτει και να μπλοκάρει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κοντοές, Κεϊτά (52' Ουμπίντες), Μπάγκα, Μπρίτο (80' Βασιλείου), Μπαστακός (57' Τόνσο), Λημνιός, Λα Ταλέκ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κριστιάνο, Κλέσιο, Μάκος, Ροντρίγκες, Ρότσα (85' Κουτρομάνος), Καμαβουάκα, Φερέιρα (73' Τομανέ), Τσοκάνης, Ουάρντα, Ρόσα (73' Λεντέσμα), Μαρκόφσκι

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Πρώτη αγωνιστική μέρος δεύτερο - Πρεμιέρα για Ολυμπιακό και Παναιτωλικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports