Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Πρώτη αγωνιστική μέρος δεύτερο - Πρεμιέρα για Ολυμπιακό και Παναιτωλικό

Κύπελλο: Πρώτη αγωνιστική μέρος δεύτερο ...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας

Την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας στρέφει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Πλατανιά για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, OTESports 1).

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου, έχοντας ως στόχο και φέτος να κάνουν το νταμπλ.

Ο Πάουλο Μπέντο, γνωρίζοντας πως η ομάδα του έχει υποχρεώσεις ανά δύο ημέρες, αναμένεται να παρατάξει με αλλαγές τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Με μοναδικό απόντα τον Τσαχίρ Μπελγκαζουανί θα παραταχθεί στη Νέα Σμύρνη ο Λεβαδειακός για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Χωρίς τέσσερις παίκτες θα υποδεχτεί και ο Πανιώνιος τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη στην πρεμιέρα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γκιοατά και Ολαϊτάν, ενώ άφησε εκτός για λόγους ξεκούρασης τους Ρισβάνη και Κόρμπο. Μέσα οι νεαροί Βουκελάτος, Κερασίδης της Κ20, ενώ επιστρέφει από την τιμωρία του ο Βλάχος.

Χωρίς τους γνωστούς απόντες των τελευταίων ημερών θα παραταχθεί η ΑΕΛ στην Τούμπα για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς  από την άλλη, έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής 22 διαφορετικούς παίκτες στα μέχρι τώρα 13 επίσημα παιχνίδια της σεζόν καΙ με τη Λάρισα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε τουλάχιστον έναν από τους παίκτες που δεν έχει γράψει ακόμα λεπτό συμμετοχής.

Ο Παναιτωλικός δίνει σήμερα (17.15) στο Περιστέρι τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο και το πρωί ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στο Emileon.

Θεραπεία έκανε ο Παπάζογλου, ατομικό πρόγραμμα οι Μουνιός, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος και προληπτικά ο Κούσας (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική) και ο Πάουλο (αιμάτωμα στη γάμπα).

Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουτρομάνος, Μαλής, Ροντρίγκες, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι,  Τσοκάνης, Ρότσα, Λεντέσμα, Γιαννιώτης, Καμαβουάκα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας:

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη OTE Sport 3 HD

15:00 Πανιώνιος - Λεβαδειακός OTE Sport 1 HD

17:15 ΠΑΟΚ - ΑΕΛ OTE Sport 3 HD

17:15 Ατρόμητος - Παναιτωλικός OTE Sport 1 HD

19:30 Ολυμπιακός – Πλατανιάς OTE Sport 1 HD

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Νικηφόρα πρεμιέρα η ΑΕΚ με "τεσσάρα" στην Κέρκυρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports